Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στον Κρουσώνα ( βίντεο -φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Με όλες τις επιβεβλημένες τιμές γιορτάστηκε και φέτος στον Κρουσώνα η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου.

Στο σημαιοστολισμένο Κρουσώνα οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος ενώ ακολούθησε η εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από το Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρουσώνα Νίκο Φαραζάκη.

Αισθητή την παρουσία της στο ναό έκανε η μαθητιώσα νεολαία του Κρουσώνα, από τα νηπιαγωγεία και τα δύο δημοτικά ως το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Φορώντας τη στολές τους και συνοδεύοντας την σημαία του κάθε σχολείου τα παιδιά μετέβησαν και παρατάχθηκαν εντός του ναού ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Εκεί έγινε επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες ήρωες και ακολούθησε η κατάθεση των στεφάνων με τη σειρά που το πρωτόκολλο ορίζει.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης, την  Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΕ Κώστας Φασουλάκης, ενώ το Δήμο Μαλεβιζίου ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λευτέρης Καλλέργης και ο αντιδήμαρχος Γρηγόρης Φασουλάκης. Φυσικά στις εκδηλώσεις συμμετείχε σύσσωμο το τοπικό συμβούλιο του Κρουσώνα αλλά και όλοι οι φορείς του χωριού.

 

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ