Άξιος πρωταθλητής Κρήτης το ΓΕΛ Γαζίου 3-1 στον τελικό το 1ο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου

Petite Perle 300×250

Το ΓΕΛ Γαζίου για ακόμη μια χρονιά έχει φτάσει στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος Κρήτης εκεί που αντιμετωπίζει το 1ο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου .

Η ιστορία επαναλήφθηκε και φέτος με το ΓΕΛ Γαζίου να επικρατεί στο στάδιο της Σοχώρας του 1ου ΕΠΑΛ Ρεθύμνου με 3-1 σε έναν αγώνα με δυνατές μονομαχίες σε αθλητικά πλαίσια.

Η σχολική ομάδα του Γαζίου ήταν ανώτερη με την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ της με την αποβολή του Λίτσι στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου κι ενώ το σκορ ήταν 1-1. Αμέσως μετά το ΓΕΛ Γαζίου παίζοντας απλά κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα και να φτάσει στη νίκη που του χάρισε τον τίτλο του πρωταθλητή Κρήτης.

Στο 4' ο Σταυρόπουλος τροφοδότησε το Δάρλα ο οποίος με ωραία προσποίηση απέφυγε ένα αντίπαλο και με το δεξί εκτέλεσε με συρτό σουτ τον Τσόσκα για το 1-0 του ΓΕΛ Γαζίου.

 

 

 

 

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε του παίκτες του ΓΕΛ Γαζίου να πανηγυρίζουν  επάξια την κατάκτηση εκ νέου του σχολικού πρωταθλήματος Κρήτης .

 

1ο ΕΠΑΛ ΡΕΘΎΜΝΟΥ: Τσόσκας, Καριλάκης ,Λίτσι ,Μάντι, Κολυβάκης, Χύσκο, Κιάτο, Κρούτι, Γρηγοράκης, Κοτζαμπασάκης, Στριλιγκάς

 

ΓΕΛ ΓΑΖΙΟΥ: Κότσι ,Φραγκούλης, Κράστα, Μερκούρης, Σωμαράκης, Δάρλας, Σταυρόπουλος ,Παντερής ,Τσαλόπουλος(61'Δεσύπρης), Κωστάκης, Σέχου

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ