Γιατί η ΝΔ διέγραψε τον βουλευτή Μιχάλη Ταμήλο

Petite Perle 300×250

Διαγράφηκε ο Μιχάλης Ταμήλος από τη Νέα Δημοκρατία, μετά τις δηλώσεις του για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

Ο Μιχάλης Ταμήλος, όπως ακούγεται και στο ηχητικό που δημοσίευσε το trikalanews.gr, σχολιάζοντας όσα συνέβησαν στη χθεσινή παρέλαση για την 25η Μαρτίου στα Τρίκαλα, και με αφορμή τις αντιδράσεις των γονέων των αδικοχαμένων κοριτσιών από τα Τρίκαλα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ανέφερε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο:

«Με αφορμή το γεγονός, ξέρεις πόσοι Τρικαλινοί πέθαναν το 2023; 1977 Τρικαλινοί απεβίωσαν εντός του 2023. Μεταξύ των οποίων ήταν και τα τρία παιδιά. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα επειδή 1977 Τρικαλινοί πέθαναν…Η ζωή συνεχίζεται. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ψάχνει να βρει δουλειά».

Είπε επίσης: «Ο άλλος, του σκοτώνουν το παιδί τη γυναίκα κτλ, θα πάει ο ίδιος στις αρμόδιες υπηρεσίες, στα δικαστήρια εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί να επιβάλλεις στην κοινωνία να υποφέρει για σένα»«Υπάρχει ζωή για τους άλλους… Εσύ νομίζεις ότι όλα τα Τρίκαλα ασχολούνται με το θέμα αυτό;», είπε επίσης.

πηγή: www.reader.gr

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ