Συγχαρητήρια από ΠΑΕ ΟΦΗ και ΕΠΣΗ στο ΓΕΛ Γαζίου

Petite Perle 300×250

Τα συγχαρητήρια στο ΓΕΛ Γαζίου για την κατάκτηση του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Λυκείων Κρήτης έστειλε η ΕΠΣΗ και η ΠΑΕ ΟΦΗ με αντίστοιχες ανακοινώσεις που εξέδωσαν.

Οι ανακοινώσεις αναλυτικά: 

"Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο ΓΕΛ Γαζίου για την κατάκτηση του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Λυκείων Κρήτης.

Το ΓΕΛ Γαζίου συνεχίζει έτσι την παράδοση του σχολικού ποδοσφαίρου του Ηρακλείου έχοντας στις τάξεις του αρκετούς ποδοσφαιριστές που είτε κατά το παρελθόν, είτε και κατά την φετινή περίοδο έχουν φορέσει την φανέλα των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΗ.

Στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή κ. Κορτσινίδη ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια και να φέρουν και πάλι το ΓΕΛ Γαζίου στην κορυφή της Ελλάδας." 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ εκφράζει τα συγχαρητήριά της στο ΓΕΛ Γαζίου για την κατάκτηση του σχολικού πρωταθλήματος Κρήτης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στέλνοντας παράλληλα τις θερμότερες ευχές της ενόψει της συμμετοχής του σχολείου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα!  

Ιδιαίτερη τιμή για τον ΟΦΗ αποτελεί το γεγονός ότι η ομάδα του ΓΕΛ Γαζίου αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από αθλητές της Elite Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, καθώς συνολικά 13 νεαροί ποδοσφαιριστές συμμετέχουν σε αυτήν. Ο λόγος για τους Βιδιαδάκη, Καλαϊτζάκη, Κότσι, Μερκούρη, Σέχου και Σταυρόπουλο από την Κ19 και τους Αλεξανδράκη, Δάρλα, Κράστα, Κουκουριτάκη, Παντερή, Σωμαράκη και Τσελεγγίδη από την Κ17.

Όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από τον σύλλογο στον οποίο αγωνίζονται, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια και το ήθος που επέδειξαν, ενώ τα εύσημα θα πρέπει να δοθούν τόσο στον γυμναστή του σχολείου και προπονητή της ομάδας, κ. Κορτσινίδη, όσο και στο διευθυντή και τους άλλους καθηγητές για την καθοδήγηση και τη στήριξη που τους παρείχαν.

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ