Τραϊανός Δέλλας: «Είναι θέμα αξιοπρέπειας να κερδίσουμε τα ματς είμαι υπέρ των νέων παιδιών»

Petite Perle 300×250

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για το παιχνίδι με την Κηφισιά, το προσεχές με τον Ατρόμητο αλλά και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στη αυνάντηση που έιχε μετους δημοσιογράφους το πρωί της Τετάρτης.

Ο 48χρονος τεχνικός του ΟΦΗ, αρχικά έκανε μια μικρή αναφορά στην Εθνική και τον αποκλεισμό της από την Γεωργία ενώ στην συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ξεκαθαρίζοντας ότι αποκλειστικός στόχος του ΟΦΗ είναι η νίκη.

Παράλληλα μίλησε και για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας τονίζοντας πως ευχή του είναι να αγωνιστούν όλοι για να έχει να φανεί αν μπορούν να βρίσκονται στον Όμιλο.

Το σχόλιο του για την Εθνική: «Δεν μπορεί να είναι κανείς πιο στεναχωρημένος από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή. Ότι άλλο νομίζω είναι περιττό. Έχει η ομάδα μέλλον και αυτή πρέπει να την στηρίξουμε τίποτα άλλο».

Για το πως κυλάει η προετοιμασία με τα προβλήματα και τις απουσίες ενόψει Ατρομήτου: «Σίγουρα ότι διακόπηκε το πρωτάθλημα δεν ήταν καλό αλλά όσον αφορά τις απουσίες τα αφήνω πίσω, αφού είμαι της άποψης ότι αυτοί που είναι παρόντες είναι και οι σημαντικοί. Σίγουρα έλειψαν κάποια παιδιά, όμως δουλέψαμε καλά. Νομίζω όλο αυτό το διάστημα στις προπονήσεις είδα όρεξη από τα παιδιά και το ζητούμενο είναι να το δούμε αυτό το Σάββατο στο γήπεδο. Παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας όπως ήταν στο τελευταίο εντός έδρας και να προσπαθήσουμε να τους κάνουμε πάλι χαρούμενους».

Για το πως μπορεί να κρατήσει ο ίδιος στην «τσίτα» τους ποδοσφαιριστές: «Δεν νομίζω ότι είναι θέμα κινήτρου, αλλά θέμα αξιοπρέπειας δικιάς μας, αναλογιζόμενοι το τι έχει συμβεί μέσα στην χρονιά νομίζω ότι θα πρέπει να αποδείξουμε εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας, στον κόσμο μας ότι αυτό που γινόταν πριν ανήκει στο παρελθόν και αξίζουν καλύτερα πράγματα για το μέλλον. Από εκεί και πέρα σας είπα είναι όλα δύσκολα παιχνίδια και αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε την δικιά μας δομή που έχουμε καταφέρει να περάσουμε αυτό το διάστημα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να μας φύγει το «άγχος» από τα παιδιά, ώστε να μπορέσουμε να αποδώσουμε καλύτερα».

Για το αν είναι οδηγός το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Κηφισιά: «Σας είπα και μετά το παιχνίδι ότι υπήρχε προσπάθεια και αυτό που ζητήσαμε από τα παιδιά να κάνουμε, όμως αυτό που μας έλειψε ήταν το γκολ, το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα, ενέργεια και αυτά προσπαθούμε μέρα με την ημέρα να τα διορθώσουμε. Σε κάθε μας θέλω να πηγαίνουμε για τη νίκη, αυτό είναι το σκεπτικό μου, ειδικά στα play outs είναι αυτού του επιπέδου και ένας βασικός παράγοντας για εμένα είναι το κομμάτι έδρα, που έδρα σημαίνει σπίτι και πρέπει να το προστατέψουμε όπως και να χει»

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια στην πρεμιέρα με την Κηφισιά: «Σίγουρα δεν μπορώ να μην πω ότι δεν ήμουν ευχαριστημένος από την προσπάθεια ή από αυτά που ζητήσαμε από τα παιδιά στο τακτικό κομμάτι τουλάχιστον, αλλά πάντα ψάχνεις να βελτιώνεσαι και ψάχνεις να βρεις τι έφταιξε, τι μπορούμε να βελτιώσουμε, τι να κάνουμε καλύτερα και κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν πάει να πει ότι επειδή ήμασταν τακτικά καλοί, δεν σημαίνει ότι θα είναι έτσι και στο επόμενο. Και εκεί πρέπει πάλι να προσπαθήσεις και βέβαια να βελτιώσεις αυτό που σας είπα και παραπάνω. Αυτή είναι η διαδικασία».

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ