Άλμα παραμονής με τεσσάρα στην Κηφισιά (1-4) για τον ανεβασμένο Βόλο

Petite Perle 300×250

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι από τα πρώτα δευτερόλεπτα και έχασαν την πρώτη τους καλή στιγμή πριν καν το πρώτο λεπτό, όταν ο Γκαρσία έστειλε άουτ την μπάλα με κεφαλιά από κοντά.

Εντέλει, μόλις στο 3' ήρθε το γκολ, με τον Αναγνωστόπουλο να διώχνει γύρισμα που έγινε από τα δεξιά αλλά να βλέπει τον Κόμπα να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τις γραμμές τους και στο 8' απείλησαν με σουτ του Κρισιούμα που μπλόκαρε εύκολα ο Κόβατς.

Στο 11' ωστόσο ήρθε και το 2-0, με τον Γκαρσία να βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκλάβτσιτς από τα αριστερά!

Ακολούθησε μία ακόμη επέμβαση του Κόβατς σε προσπάθεια του Τσάπαν (15'), με τον Αναγνωστόπουλο να αποσοβεί τον κίνδυνο σε μακρινό σουτ του Ασενούν έξι λεπτά αργότερα.

Η κινητικότητα του Φινλανδού στα επόμενα λεπτά προβλημάτισε σε έναν βαθμό την Κηφισιά, που όμως κατάφερε να μειώσει στο 33' με τον Οζέγκοβιτς!

Ο Σέρβος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή για να πληγώσει την πρώην ομάδα του με σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από ωραίο γύρισμα του Κρισιούμα.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μενέντες δεν άγχωσε ιδιαίτερα τον Κόβατς με το αδύναμο σουτ του, με τον Ασενούν να έχει ωραίο πλασέ που σταμάτησε στα σώματα στο 38ο λεπτό.

Στο 41' ήρθε η σημαντικότερη ευκαιρία της Κηφισιάς μετά το γκολ, με τον Οζέγκοβιτς να πιάνει ένα τρομερό βολέ μέσα από την περιοχή και να αναγκάζει τον Κόβατς σε εντυπωσιακή εκτίναξη και επέμβαση.

Οι φιλοξενούμενοι θα έφταναν ακόμη πιο κοντά στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις, όταν ο τερματοφύλακας του Βόλου σταμάτησε από κοντά τον Σναϊντερλάν, με τα πράγματα να χειροτερεύουν απότομα για τους νεοφώτιστους.

Κι αυτό γιατί στην εξέλιξη της φάσης, ο Γκαρσία κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1 μετά το γύρισμα του Λούνα, στο φινάλε του πρώτου μέρους!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο ψάχνοντας το δεύτερο γκολ, με την κεφαλιά του Τετέι στο 50' να μην προβληματίζει ιδιαίτερα τον Κόβατς.

Σταδιακά ο Βόλος ανέκτησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Μύγα να σουτάρει άουτ στο 54' από πλάγια θέση.

Ο ρυθμός έπεσε, με τον Αναγνωστόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Σιέλη στο 68' και εν συνεχεία τον Κρισιούμα να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί λάθος στην άμυνα του Βόλου (80').

Ξαφνικά, το ματς άναψε ξανά, με τους γηπεδούχους να αγγίζουν το 4-1 με τον Μύγα, που νικήθηκε από τον Αναγνωστόπουλο στο 82' και εντέλει να φτάνουν στο τέταρτο γκολ με κοντινό σουτ του Μωραΐτη τρία λεπτά αργότερα!

Η Κηφισιά είχε την ευκαιρία να μειώσει άμεσα, όμως ο Οζέγκοβιτς δεν εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Κόβατς στο 87'.

Μια δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ντε Καμπς στις καθυστερήσεις άφησε με δέκα παίκτες στο φινάλε τον Βόλο, που φυσικά δεν είχε κανένα πρόβλημα να διατηρήσει το προβάδισμα αναλλοίωτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Οι ενδεκάδες των ομάδων

Βόλος (Χρ. Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Λούνα, Γκλάβτσιτς (90+3' Τρουιγέ), Ντε Καμπς, Κόμπα (72' Μπερτόλιο), Ασενούν, Γκαρσία (82' Μωραΐτης)

Στον πάγκο: Κόστιτς, Κίτσος, Ασλανίδης, Μπαριέντος, Ποπέσκου, Ολιβέρα

Κηφισιά (Κ. Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (46' Κλωναρίδης), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς (79' Γιόβαντσιτς), Τσανάτζια (64΄Σολόα), Σναϊντερλάν (46' Πρίτσας), Κρισιούμα, Μενέντες (46' Τετέι), Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς

Στον πάγκο: Νικοπολίδης, Παρράς, Σπίνος, Βαφέας

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ