Γκολ θέαμα και ήττα της Δάμαστας με 1-7 από τον Ηρόδοτο

Petite Perle 300×250

Το πάλεψε όσο μπορούσε η Δαμάστα που όμως ηττήθηκε από τον ανώτερο Ηρόδοτο ο οποίος καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο όταν προηγήθηκε με 0-3 .

Πιο δυνατά μπήκε ο Ηρόδοτος στο παιχνίδι ο οποίος προηγήθηκε στο σκορ με 0-1 με σουτ του Γαρεφαλάκη μέσα από την περιοχή μετά από ασίστ του Φραγκουλάκη.

Ενώ πριν το γκολ είχε ακόμα δυο φάσεις για γκολ χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 14' ευκαιρία για την Δαμάστα με τον Γ. Κόκκινο το σουτ που μπλόκαρε ο Ζαφείρης.

Στο 23΄ασταθή απόκρουση του Ζαφείρη στο ύψος της περιοχής πήρε την μπάλα ο Κατσαρός δοκίμασε μια ψιλοκρεμαστή λόμπα πάνω από τον τερματοφύλακα η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 28΄σουτ του Μαγάκη η μπάλα άουτ.

Στο 35' τεχνικό σουτ του Τριάντη για τον Ηρόδοτο η μπάλα λίγο ψηλά άουτ.

Στο 38' μπαλιά του Φραγκουλάκη στον χώρο, ο Γαρεφαλάκης βγήκε απέναντι από τον Χατζιδάκη, ο οποίος ευστόχησε για το 0-2!

Στο 43' ο Φραγκουλάκης έκανε το σουτ έξω από τη περιοχή, στην δεξιά γωνία του Χατζιδάκη που έπεσε σωστά όμως πέρασε η μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ηρόδοτος βάζει και τέταρτο γκολ  στο 47' με μακρινό σουτ του Μπάμπη, στην δεξιά γωνία του Χατζιδάκη.

Άμεση απάντηση της Δαμάστας στο 49'  κόρνερ του Κατσαρού, ο Ζαφείρης δεν διώχνει καλά, η μπάλα βρίσκει σε σώματα  αμυντικών και καταλήγει στα δίχτυα.

Ο Ηρόδοτος δεν έμεινε πίσω και σε γρήγορη αντεπίθεση  στο 54' ο Γαρεφαλάκης βρέθηκε απέναντι από τον Χατζιδάκη, πάσαρε παράλληλα στον Φραγκουλάκη, ο οποίος με σουτ έγραψε το 1-5 .

Ένα λεπτό μετά διπλό δοκάρι για τον Ηρόδοτο όταν σε σουτ του Φραγκουλάκη στο οριζόντιο και στην επαναφορά ο Χιντρί με νέο σουτ ξανά στο δοκάρι η μπάλα.

Φάση καρμπόν με την προηγούμενη με τον Γαρεφαλάκη να βγάζει παράλληλη μπαλιά και ο Μπάμπης με κοντινή προβολή να γράφει το 1-6.

Στο 70' σουτ του Γιάννη Κόκκινου μπλοκάρει ο Ζαφείρης εντυπωσιακά .

Το τελικό 1-7 έκανε ο Παγώνης με μακρινό σουτ στο 90ο λεπτό .

Δαμάστα: Χατζηδάκης,Αποστολάκης,Διακάκης,Μαυρογιαννάκης,Μηλιαράκης,Κατσαρός,Κόκκινος,Χασουράκης,Ζερβάκης,Κόκκινος Ανδρ,Κόκκινος Γ,

Ηρόδοτος: Ζαφείρης,Γιαννικάκης,Κανδηλάκης(60'Τσαμανδιώτης),Μουρτζάκης,Μπάμπης,Παγώνης,Μαγάκης,Τριάντης,Φραγκουλάκης,Χίντρι,Γαρεφαλάκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ