Σούπερ Λιγκ2: "Χ" στο "Ελ Πάσο", στο -3 τα Χανιά -Βαθμολογία

Petite Perle 300×250

Μείωσε  τη διαφορά από την Καλλιθέα ο Α.Ο. Χανίων μετά τη δική του εκκωφαντική νίκη στην Καλαμάτα με 5-0 και την ισοπαλία  στο "Ελ Πάσο" ανάμεσα σε Καλλιθέα και Ιωνικό.

Ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ (0-1) με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πέτρου Γιακουμάκη στο 30ο λεπτό και ολοκλήρωσε το ημίχρονο προηγούμενος.

Η απάντηση (1-1) των γηπεδούχων ήρθε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (48′) με τον Γιάννη Λουκίνα. Στο διάστημα που ακολούθησε (σχεδόν ένα ημίχρονο δηλαδή) οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν βρήκαν δίχτυα και το ισόπαλο 1-1 σφράγισε τις προσπάθειές τους.

Πρώτη απώλεια και για τους δύο στα πλέι οφ (είχαν ξεκινήσει με νίκη), με την Καλλιθέα να διατηρείται στην κορυφή, αλλά τα Χανιά να μειώνουν την απόσταση στους τρεις βαθμούς και την προσεχή Τετάρτη θα τεθούν αντιμέτωπες στα Περιβόλια.

Διαιτητής: Χ. Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Στάικος (Λάρισας), Κούλα (Ξάνθης)

Καλλιθέα (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μαρόττα (46′ Ρομαό), Τσιβελεκίδης, Καινούργιος, Μανθάτης (46′ Κυνηγόπουλος), Σίλβα (85′ Τσιντώνης), Ματίγια, Ντεμέτριους, Μουτίνιο (80′ Περέιρα), Λουκίνας, Βασιλόγιαννης (70′ Μουστακόπουλος).

Ιωνικός (Σπανός): Γκέλιος, Τασούλης, Οικονομίδης (74′ Σερπέζης), Λινάρδος (51′ Ντάουντα), Γιακουμάκης (87′ Δρίτσας), Γκοράνοφ, Γκίνης, Σόουζα, Γκαρντάφσκι, Ζάχαβι, Ροντρίγκες.

Super League 2 – 2ος όμιλος – 2η αγωνιστική – Πλέι άουτ

Κυριακή 31 Μαρτίου
Καλαμάτα – Χανιά 0-5
Καλλιθέα – Ιωνικός 1-1

Βαθμολογία
1. Καλλιθέα 28
2. Χανιά 25
3. Ιωνικός 22
4. Καλαμάτα* 18
5. Ηλιούπολη* 18

Επόμενη αγωνιστική (3η)

Τετάρτη 3 Απριλίου
Χανιά – Καλλιθέα
Καλαμάτα – Ηλιούπολη
Ρεπό: Ιωνικός

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ