Την ήττα γνώρισε από τον Άρη Πετρούπολης ο Αλμυρός στην Πετρούπολη με 2-0

Petite Perle 300×250

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Αλμυρός στο παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης, σε ένα ματς που η ομάδα του Γαζίου έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Ο Αλμυρός προσπάθησε για το καλύτερο στη δύσκολη έδρα του Άρη Πετρούπολης, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό, καθώς ηττήθηκε με 2-0, Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και είχαν καλές στιγμές στο ξεκίνημα με Καστελλιανάκη και Λέον Πιερτζακόμι.

Καθοριστική ωστόσο για την έκβαση της αναμέτρησης ήταν η αποβολή του Κέρι στο 30ο λεπτό, με τον διαιτητή του αγώνα να αποβάλλει  τον επιθετικό του «πορτοκαλί» σε μία ανύποπτη φάση. Μάλιστα λίγο πριν το τέλος του πρώτο μέρους ο Άρης κέρδισε πέναλτι, σε μία φάση που ο Αλμυρός διαμαρτυρήθηκε έντονα πως δεν υπήρχε τίποτα το μεμπτό. Ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0 στο 41′.

'Ένα σουτ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους από τον Σκεντεράι έκανε το 2-0, για να «σφραγίσει» το τρίποντο με το οποίο ο Άρης Πετρούπολης προσπέρασε τον Αλμυρό στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Σικαλιάς,Γκότοβος,Καρδάμης,Κορώνης,Ντοι,Σκεντεράι,Τσιλιγκίρης,Τσιτσάρης,Τσουβαλτσίδης,Βλαχομήτρος,Κρητικός

 ΑΛΜΥΡΟΣ: Γκόγκος, Αγαπάκης (82΄ Νικολακάκης), Γιαλούσης (68΄ Σουρνάκης),Παπαδομιχελάκης, Ενγκουέμ, Κοντογιάννης, Πιερτζακόμι (68΄ Ρέγιες), Χαντί (46΄ Τουργαίδης),,Καστελλιανάκης (46΄ Ξενοκτιστάκης), Κέρι, Πακιουφάκης

Θ. Γαβαλάς: «Αιχμές για το διαιτητή- Άριστη η φιλοξενία »

Καυστικός με την διαιτησία εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Αλμυρού, Θωμάς Γαβαλάς μετά την ήττα της ομάδας του Γαζίου από τον Άρη Πετρούπολης εκτός έδρας με 2-0.

Ο πρόεδρος του Αλμυρού αρχικά ευχαρίστησε τον Άρη Παλτόγλου για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε στην αποστολή της ομάδας παρότι δεν βρίσκεται στο Δ.Σ. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον διαιτητή της αναμέτρησης συγχαίροντας τον για τη νίκη του, λέγοντας πως είναι καλός παίκτης και πως ο Αλμυρός θα ενδιαφερθεί για τον ίδιο στον μεταγραφικό του σχεδιασμό το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα ανέφερε: 

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω για την φιλοξενία του τον Άρη Παλτόγλου, ο οποίος χωρίς να είναι στο Δ.Σ. του Άρη Πετρούπολης μερίμνησε ώστε και εγώ και η ομάδα μας να τύχουμε καλής αντιμετώπισης. Τον ευχαριστώ πολύ ειλικρινά. Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται και όχι να δημιουργούνται κλίματα στο κομμάτι του εκφοβισμού. Ήταν μια πολύ καλή αρχή από την εμπειρία και την αντιμετώπιση που είχαμε από τον φίλο Άρη. Αν μη τι άλλο προσπάθησε και πέτυχε με την παρέμβαση του τουλάχιστον η ομάδα μας να μην έχει την αντιμετώπιση που είχαμε ως πληροφορίες.

Να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον διαιτητή για τη νίκη του. Νομίζω είναι πολύ καλός παίκτης και νομίζω πως θα τον συμπεριλάβουμε στα μεταγραφικά μας σχέδια για τη νέα χρονιά».

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ