Δωρεά της οικογένειας Πετούση στο ΠΑΓΝΗ – Το ευχαριστήριο του Νοσοκομείου

Petite Perle 300×250

Την γνωστή επιχειρηματική οικογένεια του Μαλεβιζίου, την οικογένεια Πετούση για τη δωρεά εξοπλισμού στο ακτινοθεραπευτικό τμήμα του ΠΑΓΝΗ, για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών σε ογκολογικούς ασθενείς που υποβάλλονται σε ακτινοθεραπεία, εκφράζει το ΠΑΓΝΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Η Διοίκηση και το Τμήμα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης (ΠΑΓΝΗ), ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Πετούση για την ευαισθησία τους και την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα τους, για τη δωρεά εξοπλισμού προς τους ογκολογικούς ασθενείς, που υποβάλλονται σε ακτινοθεραπεία. 

Το Τμήμα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας στο ΠΑΓΝΗ, αποτελεί το μοναδικό δημόσιο τμήμα, το οποίο καλύπτει τις ανάγκες των ογκολογικών ασθενών ολόκληρης της Κρήτης & των Δωδεκανήσων. 

Η δωρήτρια οικογένεια είναι ιδιοκτήτες της επιχείρησης «Εστιατόριο Πετούσης». Για  περισσότερα από 46 χρόνια γράφει τη δική της ιστορία στο κόσμο της γαστρονομίας και της διατήρησης της Κρητικής παραδοσιακής κουζίνας.

Ο Διοικητής Καθηγητής κ. Γεώργιος Χαλκιαδάκης, ο Αν. Διοικητής κ. Στέλιος Κτενιαδάκης και η Διευθύντρια του Τμήματος Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του ΠΑΓΝΗ, Αν. Καθηγήτρια κ. Μαρία Τόλια, εκφράζουμε τη βαθειά μας ευγνωμοσύνη για αυτή την ενέργεια, η οποία γίνεται προς όφελος όλων των ογκολογικών ασθενών που προέρχονται από την νοτιοανατολική νησιωτική περιοχή του τόπου μας".

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ