Survivor: Το πρωταπριλιάτικο αστείο του Λιανού που σόκαρε τους παίκτες

Petite Perle 300×250

Μία αιφνιδιαστική ανακοίνωση έκανε ο Γιώργος Λιανός στο Survivor με τους παίκτες να μένουν εμβρόντητοι. Όπως είπε αρχικά ο παρουσιαστής, επειδή υπήρξαν αρκετές αποχωρήσεις από το παιχνίδι είτε λόγω υγείας είτε λόγω προσωπικών θεμάτων, πάρθηκε η απόφαση από την παραγωγή να προστεθούν δύο παίκτες από το παρελθόν που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις, ένας για να ενισχύσει την Μπλε ομάδα και ένας την Κόκκινη.

Οι μαντεψιές ξεκίνησαν από τους παίκτες με τον Γιώργο Λιανό να αναφέρει πως ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδη είναι αυτοί που επιστρέφουν.

«Έχω να σας κάνω μια πολύ σημαντική ανακοίνωση. Όπως ξέρετε στο φετινό Survivor είχαμε πολλές αποχωρήσεις παικτών, είτε οικειοθελείς είτε λόγω τραυματισμών. Φέτος έχουν λείψει αρκετοί παίκτες. Αυτή η απουσία με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθεί. Πήραμε την απόφαση να προστεθούν δύο παίκτες. Ένας για κάθε ομάδα! Αυτές οι προσθήκες θα είναι και οι τελευταίες του φετινού Survivor. Αυτοί οι δύο παίκτες δεν είναι νέοι, έχουν την εμπειρία του παιχνιδιού. Είναι δύο άντρες παίκτες που έβαλαν τη δική τους υπογραφή σε αυτό το παιχνίδι. Με την αγωνιστικότητά τους, τη μαχητικότητά τους και τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα. Η βοήθειά τους και στο αγωνιστικό κομμάτι και στην επιβίωση θα είναι σημαντική. Αυτό που σας λέω είναι πέρα για πέρα αληθινό! Ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω τους δύο άντρες που θα ενισχύσουν τις δύο ομάδες! Υποδεχθείτε τις τελευταίες προσθήκες του Survivor 2024. Να περάσει ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης»!

Κι ενώ όλοι περίμεναν να εμφανιστούν, ο παρουσιαστής ανέφερε πως κάνει πλάκα λόγω της πρωταπριλιάς. Οι παίκτες τελικά ανακουφίστηκαν και ξέσπασαν σε γέλια γιατί δεν περίμεναν σε αυτήν κρίσιμη καμπή του Survivor να υπάρξουν νέες προσθήκες.

Πέρα από τα… πρωταπριλιάτικα αστεία, οι παίκτες της μπλε ομάδας έχασαν στον αγώνα ασυλίας, με αποτέλεσμα να μπαίνουν στη δύσκολη θέση να επιλέξουν κάποιον δικό τους. Η κάλπη ανέδειξε ως δεύτερο υποψήφιο τον Σταμάτη όταν άκουσε το αποτέλεσμα δεν το περίμενε αφού είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

Ωστόσο, οι κόντρες και οι διαμάχες που έχουν προκύψει μέσα στην ομάδα έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε να ψηφιστεί! «Δεν μάλωσα με κανέναν, δεν έκανα κάτι σε κανένα. Η άποψή μου μάλλον δεν άρεσε. Ζήτησα και συγγνώμη αν είναι κάτι που ενοχλεί, αλλά αυτή είναι η άποψή μου… Ο λόγος που πολλές φορές δεν είμαι καλά ψυχολογικά, είναι και κάποια πράγματα που συμβαίνουν και βρίσκω τοίχο αλλά προχωρώ» είπε ο Σταμάτης στο Survivor για το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του τον έβγαλαν στον τάκο δίχως να το περιμένει.
πηγή: www.reader.gr

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ