Τραγουδάμε για το «Σπίτι των Αγγέλων» με τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη

Petite Perle 300×250

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου», στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί, διοργανώνει μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία για την ολοκλήρωση και λειτουργία της Δομής «Σπίτι των Αγγέλων» και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής προς κάθε ευαισθητοποιημένο συμπολίτη.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με την αφιλοκερδή συμμετοχή του Γιώργου και Νίκου Στρατάκη, την Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 20.30 στις Αναδρομές Live, στις Αρχάνες.

Ελάτε να ενώσουμε δυνάμεις σε μια μαγική βραδιά, τραγουδώντας μαζί για την ολοκλήρωση του Ξενώνα Βραχυχρόνιας Παραμονής Βρεφών και Νηπίων 0 έως 6 ετών «Σπίτι  των  Αγγέλων», με σκοπό την προώθηση της αναδοχής παιδιών εγκαταλελειμμένων σε νοσοκομεία και ιδρύματα, αλλά και παιδιών που οι γονείς τους έχασαν την επιμέλεια. 

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» παραμένει πιστός στο όραμά του για την προστασία και ευημερία παιδιών, που από την πιο τρυφερή ηλικία, βιώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές, παραμέληση και εκμετάλλευση. 

Ενωμένοι, λοιπόν, μπορούμε να τους προσφέρουμε το μέλλον που τους αξίζει.

Τιμή εισόδου 20 ευρώ (κρασί, κρύο πιάτο, φρούτα). Προσκλήσεις προπωλούνται στα γραφεία του Συνδέσμου: Μεραμβέλλου 56 (έναντι Ατλαντίς) και τη βραδιά της εκδήλωσης (Αναδρομές Live, τηλ. κρατήσεων 2810 234074). 

Ο «Σύνδεσμος» ευχαριστεί ιδιαίτερα για την ευγενική χορηγία τους: Αναδρομές Live, Stratakides, Αλλαντικά Κασσάκη, Gresko-Εμπορική Τροφοδοτική Α.Ε., Κτήμα Βελεγράκη, Καρπός Χωραΐτης, MKS-Design & Advertising, weZart-Advertising, Photography & Graphic Arts. Επίσης απευθύνει από καρδιάς θερμές ευχαριστίες σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ για τη στήριξη και προβολή της εκδήλωσης.

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ:

 https://www.facebook.com/watch/?v=866583421939077&ref=sharing  

https://youtu.be/RuW_qIOmISY 

https://drive.google.com/file/d/1bdsJwEeifbJKOT-k9Hjnv4cB7TvPLrDv/view?usp=sharing 

Πολιτισμός - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ