Εννιά εργαζόμενοι λείπουν από τη ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου- Ο προγραμματισμός προσλήψεων ως το 2028

Petite Perle 300×250

Εννιά εργαζόμενοι όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης απαιτούνται ώστε να λειτουργεί με επαρκή και υποδειγματικό τρόπο η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηρακλείου, όπως προκύπτει και από τον προγραμματισμό προσλήψεων που έκανε πρόσφατα.

Ο πολυετής προγραμματισμός των προσλήψεων για τα έτη από 2025 ως το 2028 υπεβλήθη στο Υπουργείο Εσωτερικών τον προηγούμενο μήνα, αφού εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΜ και μετά από εισήγηση του Γενικού Διευθυντή Γιώργου Κουγιουμουτζάκη.

Όπως μάλιστα αναφέρεται στη σχετική εισήγηση: "Σύμφωνα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας μας, για τα εμβληματικά έργα και τις δράσεις της περιόδου 2025-2028, κρίνεται αναγκαία η κάλυψη των κενών θέσεων όπως περιγράφονται στον πίνακα".

Πρόκειται για δύο εργαζόμενους της κατηγορίας ΠΕ, ένα χημικό μηχανικό κι ένα πολιτικό μηχανικό, δύο ΔΕ χειριστές μηχανημάτων έργων, δύο ΔΕ υδραυλικών , ένα ΔΕ οδηγό και έναν ΥΕ εργάτη οικοδομικών εργασιών.

Μιλώντας στη Φωνή του Μαλεβιζίου ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μαλεβιζίου Γιάννης Βάμβουκας τόνισε ότι τα εννιά άτομα αυτά είναι το προσωπικό που απαιτείται για να λειτουργούν όλα με τον καλύτερο τρόπο στην υπηρεσία. Διευκρίνισε μάλιστα ότι αν αυτές οι θέσεις εγκριθούν και γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού θα γίνουν για μια μόνο φορά κι όχι κάθε χρόνο. Άλλωστε όπως φαίνεται και στον πίνακα οι θέσεις είναι επαναλαμβανόμενες και αν κάποιες από αυτές καλύπτονται τη μια χρονιά δεν θα ζητούνται και την επόμενη.

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ