Τέμπη: Ποιο «μαγικό χέρι» άλλαξε τα ηχητικά; (video)

Petite Perle 300×250

Σήμερα η συμμετοχή του Χάρη Μαμουλάκη στην εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο για τα Τέμπη

Τις ευθύνες του πρώην Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών Κώστα Καραμανλή αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το έγκλημα στα Τέμπη και την προσπάθεια συγκάλυψης που βρίσκεται σε εξέλιξη, επισήμανε ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με τους δημοσιογράφους Παναγιώτη Στάθη και Γιάννη Κολοκυθά.

«Ποιο είναι το «μαγικό χέρι» που άλλαξε τα ηχητικά στο πρώτο 24ωρο μετά το έγκλημα στα Τέμπη; Ο Κώστας Καραμανλής έχει ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ευθύνες για τη λυσσαλέα προσπάθεια συγκάλυψης αμέσως μετά» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Μαμουλάκης. Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη, εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=LLAUDkUqom8

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Μαμουλάκης θα συμμετάσχει και θα τοποθετηθεί στην εκδήλωση που διοργανώνεται στο Ευρωκοινοβούλιο με θέμα: «Σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών: Απαιτώντας Δικαιοσύνη, Διαφάνεια και Ασφάλεια», σήμερα Τετάρτη 3 Απριλίου, στις 5 μ.μ..

 

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ