Άγιοι Ανάργυροι: Στη φυλακή ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή – Ζητεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Petite Perle 300×250

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 39χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.
Η διαδικασία ενώπιον της ανακρίτριας ήταν σύντομη καθώς όπως είπαν οι συνήγοροι ο του δεν ήταν σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε υπόμνημα στο οποίο γίνεται λόγος για τα ψυχιατρικά- ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ μέσω των δικηγόρων του αιτήθηκε ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στο υπόμνημα αναφέρει στοιχεία από τα οποία φαίνεται πως από το 2013 νοσηλεύτηκε 7 φορές: στο Δαφνί, στο Αττικόν καθώς και σε ιδιωτικές κλινικές. Ισχυρίζεται πως έχει διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που του έχουν προκαλέσει και ψυχωτικά επεισόδια. Φέρεται δε να υποστήριξε ότι ότι του έχουν συνταγογραφηθεί ισχυρά ψυχοφάρμακα και ότι έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, φορώντας αλεξίσφαιρο, φόρμες και παντόφλες, ενώ το κεφάλι του ήταν τυλιγμένο με γάζες προφανώς λόγω του αυτοτραυματισμού του. Συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη και έδειχνε ήρεμος.

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ