Ευχαριστήριο της οικογένειας του εκλιπόντος Νίκου Αργύρη

Petite Perle 300×250
Δυστυχώς, πατέρα, ήρθε η μέρα που για σένα δεν θα ανατέλλουν άλλες μέρες. Πάντοτε φοβόμασταν να αντιμετωπίσουμε έστω ως σκέψη ετούτη εδώ την στιγμή, δεν ήθελε κανείς να σκεφθεί ότι θα φτάσει ο χρόνος που δεν θα είσαι δίπλα μας, δίπλα σε όλους, που θα λείπεις από το σπίτι μας και δεν θα σε έχουμε. Στήριγμα, ελπίδα και δύναμη μας. Όλα ήσουν μαζί από τότε που η μάνα μας έφυγε και τότε πια συγκλονισμένοι από τον θάνατό της, κρατηθήκαμε όλοι από πάνω σου για να αντέξουμε εκείνο τον αποχωρισμό.
Όμως το σπίτι μας πατέρα με σένα έμεινε ανοιχτό. Τώρα όμως είναι έρημο και άδειο… Κενό που δεν αναπληρώνεται η απουσία σου. Κενό στην ψυχή μας, κενό στις ζωές μας. Μας αγάπησες πατέρα και σε αγαπήσαμε αληθινά. Προσπαθήσαμε να σε σώσουμε, προσπαθήσαμε να σου απαλύνουμε τους πόνους, προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε περισσότερο να είμαστε δίπλα σου μέχρι την τελευταία στιγμή να σου προσφέρουμε ότι ήταν δυνατό για να αποφύγουμε το μοιραίο.
Όμως ένιωσες τον θάνατο και για σένα αγαλλίαση είναι η μέρα αυτή που έφυγες.
Μας είπες ότι θα πας να βρεις την μάνα μας και το έλεγες με νοσταλγία. Μας έλεγες ότι δεν θα προλάβεις να γυρίσεις στο σπίτι και πληγωνόμασταν αφάνταστα. Ήξερες ότι ερχόταν το τέλος και το αντιμετώπισες αγέρωχα και με αξιοπρέπεια. Άξιος για όλα, όπως ήσουν πάντα.
Πρώτος στις αξιοσύνες! Σωστός άνθρωπος, σεβαστός, τίμιος, αξιοπρεπής, εργατικός έτσι θα μείνεις στην μνήμη όλου του κόσμου. Όμως η απουσία σου δεν θα σταματήσει να πληγώνει και εμάς και τα εγγόνια σου και στην μνήμη την δική μας θα μείνεις ως ο υποδειγματικός γονέας, πατέρας και παππούς. Με παρακαταθήκη τον λαμπρό δρόμο σου θα συνεχίσουμε στα χνάρια σου…
Καλό ταξίδι πατέρα μας!!
Εκ μέρους της οικογένειας ευχαριστούμε θερμά για την συμπαράσταση του κόσμου στις δύσκολες στιγμές που πέρασε η οικογένειά μας.
Επίσης , θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το προσωπικό της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ και ιδιαιτέρως τον γιατρό μας Φαναρίδη Μιχάλη για την πολύτιμη βοήθεια του.

 

 

 

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ