Περήφανο όλο το Μαλεβίζι για το ΓΕΛ Γαζίου-Προκρίθηκε στο Fιναλ 4 με 4-0 επί του ΕΠΑΛ Λάρισας (φώτο)

Petite Perle 300×250

Μεγάλη νίκη για το ΓΕΛ Γαζίου που επιβλήθηκε στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο του Κορυδαλλού για την πρώτη φάση του πανελληνίου πανελληνίου πρωταθλήματος του 1ου  ΕΠΑΛ Λάρισας με 4-0.

Με την επικράτηση αυτή το σχολείο του Γαζίου πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για το Fιναλ 4 που κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί μετά το Πάσχα 14-15 Μαϊου στον Πειραιά.

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κορτσινίδη ήταν ανώτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν μόλις στο 10΄ να πάρουν προβάδισμα στο σκορ όταν ο Καλαιτζάκης τροφοδότησε το Σταυρόπουλο που με σουτ πέτυχε το 1-0.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με 3-0 χάρις σε δύο τέρματα που πέτυχε ο Δάρλας δίνοντας τεράστιο προβάδισμα για την τελική επικράτηση για το ΓΕΛ Γαζίου.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε η εικόνα του παιγνιδιού με τους παίκτες του Κώστα Κορτσινίδη να βάζουν το κερασάκι στην τούρτα με το Δάρλα να διαμορφώνει το τελικό 4-0 πετυχαίνοντας προσωπικό χατ-τρικ στη συνάντηση.

Αύριο το ΓΕΛ Γαζίου θα αντιμετωπίσει σε ένα αδιάφορο παιγνίδι το ΓΕΛ Αγρινίου, αφού και οι δύο ομάδες έχουν ήδη περάσει στο Fιναλ 4.

ΓΕΛ ΓΑΖΙΟΥ: Κότσι ,Φραγκούλης, Κράστα, Μερκούρης, Σωμαράκης, Δάρλας, Σταυρόπουλος ,Παντερής ,Τσαλόπουλος, Καλαιτζάκης, Σέχου

Έπαιξαν και οι Δεσύπρης, Κωστάκης, Αλεξανδράκης και Ρεμυδιανάκης.

Στο γήπεδο της Προοδευτικής βρέθηκε και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας που πανηγύρισε σαν μικρό παιδί τα γκολ της νίκης του ΓΕΛ Γαζίου.

Μαζί του ήταν και ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Βίστης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Μανώλης Πατεράκης και ο Ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου κ Παπαδάκης.

κο

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ