Τέσσερις τραυματίες μετά από άγριο μαχαίρωμα ανηλίκων (απίστευτα βίντεο)

Petite Perle 300×250

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίες είναι ο απολογισμός του αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στην πλατεία Σαρόκο της Κέρκυρας.

Πρόκειται για τους Ρ.Α., ετών 17, θύτη του μαχαιρώματος και τους Χ.Ι., 14 ετών και Λ.Κ., 17 ετών που δέχθηκαν τα χτυπήματα, ενώ ο Ρ.Σ. ήταν απλά περαστικός που προσπάθησε να χωρίσει τους εμπλεκόμενους.

Η δικογραφία ακόμα σχηματίζεται και ο δράστης αναμένεται να κληθεί σε απολογία.

Την ίδια στιγμη, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τον 17χρονο δράστη να μαχαιρώνει σε κατάσταση αμόκ στη μέση της πλατείας.

Οι Αρχές έχουν καταλήξει πως ίσως το κίνητρο να είναι ερωτικό.

Πώς έγινε η συμπλοκή

Σύμφωνα με το corfupress, ο 17χρονος Ρ.Α., θύτης του μαχαιρώματος, είχε σχέση με την αδελφή του 14χρονου Χ.Ι. Για άγνωστο λόγο – διερευνάται αν υπήρξε ραντεβού ξεκαθαρίσματος λογαριασμού- ο Ρ.Α. συναντήθηκε με τους Χ.Ι. και Λ.Κ. που ήταν παρέα και με άλλα παιδιά στο Σαρόκο, όταν ο Ρ.Α. επιτέθηκε φραστικά στην παρέα αυτή. Ακολούθησε συμπλοκή με χτυπήματα κατά του Ρ.Α., με τον τελευταίο να βγάζει από την τσέπη του αιχμηρό αντικείμενο τύπου σουγιά καταφέρνοντας πολλαπλά χτυπήματα σε μηρό, πλευρά και χέρια στους Χ.Ι. και Λ.Κ., με ένα από αυτά να βρίσκει στο πόδι τον Ρ.Σ. που πήγε να τους χωρίσει.

Ο δράστης ήταν εκτός εαυτού και απειλούσε να μαχαιρώσει όποιον πλησίαζε κοντά του, όπως και έκανε με έναν 50χρονο που προσπάθησε να τον σταματήσει και τον τραυμάτισε στο χέρι.

Ένας άλλος μαθητής που επιχείρησε να παρέμβει, δέχθηκε μαχαιριά στο πόδι όμως σώθηκε χάρη σε έναν περαστικό, ο οποίος έδεσε το τραύμα με την ζώνη του παντελονιού του σταματώντας την αιμορραγία ώσπου να φτάσει ασθενοφόρο.

Ο 17χρονος θύτης τράπηκε αμέσως σε φυγή, όταν είδε ότι μαχαίρωσε τους δύο επίσης ανήλικους ενώ έσπευσαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο.

Μετά από έρευνες της ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη περίπου 45 λεπτά μετά το περιστατικό σε άλλο σημείο της πόλης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η κόντρα προϋπήρχε εδώ και μερικές εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές το βράδυ της Τετάρτης, ο 17χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων καθως κρίθηκε ότι έχει αγγειακό ανεύρυσμα και θα χρειαστεί αγγειοχειρουργική επέμβαση.

Το βίντεο της συμπλοκής:

 

 

 

 

ieidiseis.gr

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ