Cash or Trash: Ήθελε να πουλήσει "μυρμήγκια" αλλά η συμφωνία δε προχώρησε

Petite Perle 300×250

Μαρία ήρθε την Παρασκευή (5/4) στο «Cash or Trash» με σκοπό να πουλήσει μια συλλογή επιτραπέζιων διακοσμητικών εντόμων και συγκεκριμένα μυρμηγκιών από γνωστό οίκο για λογαριασμό μιας μεγαλοαστής φίλης της, μεγάλης σε ηλικίας και φανατικής τηλεθεάτριας της εκπομπής του Star.

Όπως εξήγησε η Μαρία, της αρέσει η αναδρομή στο παρελθόν και είναι και η ίδια συλλέκτης, θεωρώντας ότι τα διακοσμητικά μυρμήγκια θα ενθουσιάσουν τους αγοραστές.

Το σίγουρο είναι ότι ενθουσίασαν τον εκτιμητή του «Cash or Trash», Θάνο Λούδο, ο οποίος τόνισε ότι στα 11 χρόνια που βρίσκεται στον κλάδο μόνο μία φορά έχει δει κάτι αντίστοιχο.

«Είναι πάρα πολύ σπάνια αντικείμενα», είπε, τονίζοντας ότι φέρουν σφραγίδα και κωδικό εργαστηρίου, ενώ συνοδεύονται και από το γνήσιο κουτί τους, επίσης σημαντικό στοιχείο. 

Ακόμα ανέφερε ότι το ένα έντομο είναι ασημένιο, όλο κατασκευασμένο από χαλαζία, δηλαδή ημιπολύτιμους λίθους, ενώ το άλλο από αχάτη και σίγουρα δεν βρίσκει κανείς πολύ εύκολα κάτι αντίστοιχο στην αγορά.

Cash or Trash - Συλλογή Εντόμων

Η εκτίμησή του ήταν 800 ευρώ με τη Μαρία να παραδέχεται ότι το ποσό ήταν κοντά σε αυτό που είχε και εκείνη στο μυαλό της.

Ωστόσο, η πρώτη προσφορά από τους αγοραστές την απογοήτευσε αφού κυμάνθηκε στα 100, ενώ η μεγαλύτερη προσφορά που δέχθηκε δεν ξεπέρασε τα 350 ευρώ με αποτέλεσμα να μην κλείσει συμφωνία.

«Αυτή θα έπρεπε να είναι η βάση για να ανέβουμε και να φτάσουμε σε μια συμπαθητική συμφωνία», δήλωσε στο τέλος η Μαρία χωρίς, όμως, να δείχνει απογοητευμένη αφού όπως σχολίασε, «αυτοί χάνουν».

πηγή: www.reader.gr

 

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ