Επί τάπητος τα σοβαρά προβλήματα του 2ου δημοτικού Αγίας Μαρίνας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αγίας Μαρίνας καλεί την δημοτική αρχή και τις αρμόδιες υπηρεσίες να δουν από κοντά τα προβλήματα του σχολείου

Petite Perle 300×250

Παρά τις εικόνες ντροπής που είδαν  το φως της δημοσιότητας από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας, που δημοσίευσε η Φωνή του Μαλεβιζίου, και τις συνεχής οχλήσεις του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου προς την δημοτική αρχή δεν έχει υπάρξει καμία  κινητοποίηση αρμοδίως.

Στις 15 Μαρτίου με επιστολή τους ζητούσαν από τον δήμο Μαλεβιζίου να προχωρήσει άμεσα και χωρίς άλλες καθυστερήσεις  σε όλες τις αναγκαίες βελτιώσεις και σε κάθε περίπτωση στην τοποθέτηση νέων τουαλετών.

Με νεότερη δημόσια πρόσκληση πλέον, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 2ου δημοτικού σχολείου Αγίας Μαρίνας απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς τη δημοτική αρχή και τους υπεύθυνους των αρμόδιων υπηρεσιών που σχετίζονται με τα θέματα των σχολείων να παρευρεθούν την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 8:30πμ στο σχολείο.

Πρόκειται για την δεύτερη κατά σειρά παρέμβαση τους προς την δημοτική αρχή μέσα σε σύντομό χρονικό διάστημα.

Η Δημόσια Πρόσκληση που απευθύνουν σκοπό έχει να συζητηθούν  παρουσία των γονέων τα κτηριακά προβλήματα που υπάρχουν. Συγκεκριμένα ζητούν να δοθούν απαντήσεις για την αντικατάσταση των τουαλετών, την ενεργειακή αναβάθμιση, καθώς και για την οδική και κτηριακή ασφάλεια του σχολείου.

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ