Οι διακοπές ρεύματος σήμερα στο Ηράκλειο

Petite Perle 300×250

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Κυριακή, 7 Απριλίου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 7:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στο δρόμο της Φοινικιάς, πριν τις αποθήκες Χαλκιαδάκη, στην περιοχή του αρδευτικού Τσαμπαρλάκη.

Από 9:30 π.μ. έως 12:30 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στην ε.ο. Ηρακλείου – Μοιρών από την επιχείρηση γεωργικών εφοδίων Προκοπίου μέχρι την επιχείρηση Ύδραμα. Στις περιοχές των επιχειρήσεων κρεοπωλείου Παρασύρη, επιχείρηση ρούχων ΧΧL, Μαρκέτου, του κόμβου προς ΠΑΓΝΗ, της επιχείρησης Βεληβασάκη, των κτηριακών εγκαταστάσεων του ΙΚΑ, των επιχειρήσεων Λεμονάκη και FIAT, του πρατηρίου υγρών καυσίμων BP της ξυλαποθήκης Χαλκιαδάκη, του πλυντηρίου αυτοκινήτων autotrack, Λυγερού, Γιαννούλη, Motorcar, AMCO, Casa di Bagno, Τσαφαντάκης, ΚΣΟΣ.

Επίσης στις Γούρνες Τεμένους, στις περιοχές Χαλάσματα και παπούρα Κυριαζή, στις εγκαταστάσεις του σταθμού ΟΤΕ στις Γούρνες και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από 10:00 π.μ. έως 12:30 μ.μ. στον Δήμο Μαλεβιζίου, στη Γιόφυρο στην λ. Μενελάου Παρλαμά από οδό Οδύσσειας έως την εκκλησία του Εσταυρωμένου. Στην λ.Πανεπιστημίου από τον κόμβο της ε.ο. Ηρακλείου – Μοιρών έως το ΠΑΓΝΗ.Επίσης στις περιοχές των επιχειρίσεων λιπασμάτων Ζαχαράκη, Βλατά – Τσαγκαράκη στον κόμβο προς την ε.ο., Αγ. Θεόδωροι, της επιχείρησης ΜΑΚΡΟ, της ταβέρνας Ρούσου, του αρδευτικού Σερεπετσιδάκη και του περιπτέρου Γουρνιανάκη.Επίσης στις οδούς Άλμπερτ Σβαϊτσερ από την οδό Ανδρομάχης έως την οδό Οδύσσειας μετά παρόδων και στις οδούς Οδύσσειας, Τειρεσία, Μυρμιδόνων, Πάρη, Κάλχα, Ιασίου, Οικονομάκη, Αρβανιτάκη, Μοναχής Τερέζας, Ευριδίκης, Καμπιτάκη, Ιασίου, Μυρμιδόνων, Τειρεσία, Ζωτιού και Αθητάκη.

Από 10:00 π.μ. έως 12:30 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στον Εσταυρωμένο στις περιοχές των Α.Τ.Ε.Ι., των Φοιτιτικών Εστιών, της επιχειρήσεως Ελαϊς (στην περιοχή μετά τα ΤΕΙ δεξιά, όπισθεν Γηπέδου), του Πειραματικού σχολείου, στην περιοχή μετά τα ΤΕΙ προς Γούρνες δεξιά και στην περιοχή του Κέντρου Λαϊκής Επιμόρφωσης για ΑμΕΑ, του οικισμού Τζουλιαδάκη και της οικίας Λυγεράκη στις Γούρνες Τεμένους και στην περιοχή της διακλάδωσης προς της Γούρνες Τεμένους.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ