SUPER LEAGUE 2: Μεγάλη νίκη στο φινάλε ο Γιούχτας , 3-2 τον Ολυμπιακό Β΄

Petite Perle 300×250

Σπουδαία νίκη για τον Γιούχτα, ο οποίος επικράτησε με 3-2 του Ολυμπιακού Β΄, με το νικητήριο τέρμα να σημειώνεται στις καθυστερήσεις.

Ματς για γερά νεύρα στις Αρχάνες. Ο Ολυμπιακός Β έκλεισε το πρώτο μέρος προηγούμενος. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου ο Γιούχτας το "γύρισε" το ματς, για να έρθει η ισοφάριση στο 87ο λεπτό.

Η ομάδα των Αρχανών όμως είχε τα ψυχικά αποθέματα στον λιγοστό υπολειπόμενο χρόνο να κυνηγήσουν (και εν τέλει να βρουν) το νικητήριο τέρμα. Δεύτερη νίκη στα πλέι άουτ για τον Γιούχτα (που έχει και ισάριθμες ήττες, ενώ αγνοεί την ισοπαλία στο μίνι πρωτάθλημα).

Το "φιλμ" της αναμέτρησης:

10′ Εκτέλεση φάουλ του Νοικοκυράκη, ο οποίος έφερε τη μπάλα στην περιοχή, αλλά πέρασε από όλους και να κατέληξε άουτ.

18′ Επικίνδυνο γύρισμα του Μαρίνου από δεξιά, ο Πρινιωτάκης όμως πρόλαβε και μάζεψε τη μπάλα.

23′ ΓΚΟΛ 0-1. Ο Τσέλιος βγήκε στην κόντρα επίθεση (μετά από εκτέλεση κόρνερ των ποδοσφαιριστών του Γιούχτα), πάτησε περιοχή και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

33′ Σέντραρε ο Μπουρσέλης και ο Λώλης έπιασε την κεφαλιά για να καταλήξει η μπάλα στα χέρια του Παπαδούση.

37′ Νέα σέντρα του Μπουρσέλη, αυτή τη φορά έπιασε ο Αλεξόπουλος την κεφαλιά, με τους αμυνόμενους να απομακρύνουν σε κόρνερ.

41′ Ο Πινακάς σούταρε για να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Πρινιωτάκης.

51′ ΓΚΟΛ 1-1. Ο Αλεξόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το παιχνίδια στα ίσια. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε χέρι του Αποστολόπουλου εντός περιοχής.

59′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαπουντζή, με τον Πρινιωτάκη να αποκρούει.

62′ ΓΚΟΛ 2-1. Έπειτα από αναμπουμπούλα στην άμυνα του Ολυμπιακού, η μπάλα έφθασε στον Μπουτσάκη, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ σκόραρε κι έβαλε μπροστά τον Γιούχτα.

64′ ΔΟΚΑΡΙ. Το σουτ του Σαπουντζή αποκρούσθηκε από το δοκάρι της εστίας του Πρινιωτάκη.

87′ ΓΚΟΛ 2-2. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Μπα ισοφαρίζοντας από την άσπρη βούλα.

90+5′ ΓΚΟΛ 3-2. Ο Κωστανάσιος με προβολή μέσα από την περιοχή, μετά το γύρισμα του Μπουτσάκη, χάρισε μία πολύτιμη νίκη στον Γιούχτα.

Διαιτητής: Μόσχου (Λασιθίου)
Βοηθοί: Πάγκαλος, Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)
4ος διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

Γιούχτας: Πρινιωτάκης, Βρετός, Τζάνης, Μπρους, Πολυχρόνης, Κόλα, Λώλης, Νοικυράκης, Μπουρσέλης, Δασκαλάκης (46′ Μπουτσάκης), Αλεξόπουλος.

Ολυμπιακός Β: Παπαδούδης, Μπα, Τσέλιος, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Μαρίνος, Σαπουντζής (67′ Χ. Κωστούλας), Πινακάς, Μουζακίτης, Αργυρίου.

 

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ