Διατίθεται ερωτηματολόγιο από τον Δήμο Ηρακλείου για την καταγραφή των προβλημάτων μετακίνησης

Petite Perle 300×250

Για μία εβδομάδα ακόμη θα είναι διαθέσιμο προς συμπλήρωση από τους δημότες το Ερωτηματολόγιο κατοίκων Δήμου Ηρακλείου σχετικά με την κινητικότητα στην πόλη (google.com) για την καταγραφή των προβλημάτων μετακίνησης στην πόλη του Ηρακλείου.

Το Ερωτηματολόγιο το οποίο καλούνται να απαντήσουν όλοι οι δημότες, αποσκοπεί στην καταγραφή των βασικών χαρακτηριστικών (ανάγκες, συνήθειες, επιλογές, προβλήματα) της μετακίνησης των κατοίκων στην περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, καθώς και των απόψεών τους σχετικά με τα παρεχόμενα μέσα και τρόπους μεταφοράς.

Η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική και διαρκεί λίγα λεπτά. Όλα τα δεδομένα είναι ανώνυμα και θα χρησιμοποιηθούν αυστηρά για τους σκοπούς αυτής της έρευνας με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας στο Δήμο Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι το ερωτηματολόγιο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΕΙΤ Challenge My City και του SPINE project που είναι υπό εξέλιξη στο Δήμο Ηρακλείου. Συντάχθηκε από το εργαστήριο Μεταφορών και Λήψης Αποφάσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τη CIVINET Greece -Cyprus, για λογαριασμό του Δήμου Ηρακλείου. Υπεύθυνη υπηρεσία του έργου SPINE είναι η Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής και αρμόδιο το Τμήμα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

πηγή: www.politica.gr

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ