Θανατηφόρο τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: «Είναι η τρίτη φορά που τράκαρε ο 27χρονος»

Είχε μείνει 7 μήνες σε κώμα

Petite Perle 300×250

Θρήνος επικρατεί στην τοπική κοινωνία στο Μαρκόπουλο, μετά το τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη στο οποίο ένας 27χρονος έχασε τη ζωή του και μία 22χρονη τραυματίστηκε σοβαρά, με τους γιατρούς να θεωρούν μη αναστρέψιμη την κατάστασή της, σύμφωνα με την μητέρα της.

Στην περιοχή, το θλιβερό συμβάν ξύπνησε αναμνήσεις. «Είχε ξανατρακάρει άλλες δύο φορές και πριν 3 χρόνια, είχε τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά. Ήταν κολλητός φίλος του γιου μου. Το έμαθε τώρα το πρωί ο γιος μου, είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Μάθαμε ότι έτρεχε με 200 χλμ/ ώρα. Συνέχεια του έλεγα "Νίκο μην τρέχεις", αλλά εκείνος μου έλεγε, ότι του αρέσει. Άλλαζε τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα», αναφέρει ο πατέρας φίλου του 27χρονου. Το θύμα ήταν γνωστός στην περιοχή, καθώς διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση με τον πατέρα του, με βυτία εκκενώσεως βόθρων στην περιοχή του Μαρκόπουλου.

Μιλώντας στο MEGA, η μητέρα της 22χρονης που ήταν συνοδηγός στο μοιραίο αμάξι, λέει: «Είναι το κεφάλι της πολύ σοβαρά χτυπημένο. Κρίνουν μη αναστρέψιμη την κατάστασή της. Προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή. Ήταν στο ίδιο νοσοκομείο και τα δύο παιδιά. Περιμέναμε τα αποτελέσματα και για τα δύο παιδιά. Για το ένα ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Για το δεύτερο, την κόρη μου, σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις». Η ίδια συμπληρώνει ότι «από φαγητό γυρίζανε για το σπίτι του παιδιού στο Μαρκόπουλο. Από το Πόρτο Ράφτη για Μαρκόπουλο. Δε με νοιάζει πώς έγινε, γιατί έγινε. Το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει, που είναι αυτό. Του έκαναν ήδη μια επέμβαση. Τώρα είναι στην εντατική. (Χρειαζόμαστε) Όποια ομάδα αίματος να' ναι, βρίσκουν και της βάζουν τη σωστή, την ανάλογη στο ΚΑΤ».

«Είχε ξανατρακάρει, ήταν σε κώμα»

Στο MEGA μίλησε και οικογενειακός φίλος της 22χρονης, ο οποίος είπε: «Σαν παιδί μου την είχα. Αυτός είχε ξανά τρακάρει πριν καιρό και ήταν με μηχανή, ήταν 7 μήνες σε κώμα. Επανήλθε και είχε ξανά τρακάρει πάλι με μια άλλη κοπέλα, πάλι με αυτοκίνητο και αυτή ήταν η τρίτη. Είχε τρέλα με την ταχύτητα ναι. Είχε τρέλα, είχε γρήγορο αυτοκίνητο. Πολλά λεφτά ο πατέρας του».

«Την αποτρέπαμε εμείς με αυτόν. Εντάξει, είχε ερωτευτεί τελευταία. Τελευταία είχε μπλέξει με αυτόν και από ό,τι ξέρω, είχε τσακωθεί πριν μια εβδομάδα μαζί του και βγήκανε για να τα ξαναβρούν. Έκλαιγε αυτός. Είχανε πάει για φαγητό και στον γυρισμό έγινε αυτό. Δηλαδή, μια εβδομάδα δεν βγαίνανε. Χθες βγήκανε για να τα βρούνε πάλι και καλά την έπεισε να βγούνε και έγινε αυτό που έγινε», συμπληρώνει.

Η Τροχαία μελετά τον τόπο της σύγκρουσης για να διαπιστωθεί πώς ακριβώς το αυτοκίνητο που κινούταν στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη στο Μαρκόπουλο εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» πάνω σε κολόνα.

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ