Δέκα μετάλλια στο Πραγκρήτιο Κύπελλο Καράτε για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Με δέκα μετάλλια επέστρεψε από το Παγκρήτιο Κύπελλο Καράτε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαζίου, σκορπίζοντας χαμόγελα  και αποσπώντας πολλά συγχαρητήρια για την ομάδα του.

Χαρακτηριστικά ο Πολιτιστικός Σύλλογος αναφέρει:

"Πολλά πολλά συγχαρητήρια στα Αστέρια μας, του Πολιτιστικός Σύλλογος Γαζίου για την πολύ καλή εμφάνιση τους στο Παγκρήτιο κύπελλο καράτε 2024 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 6&7 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Αλικαρνασσού στα δύο Αοράκια!!!

Πολλά συγχαρητήρια και στον δάσκαλο -προπονητή μας Μιχάλη Βερερουδάκη για την εξαιρετική του δουλειά ,για τα εφόδια και την αγάπη που τους δίνει και για την σωστή μετάδοση γνώσεων και εμπειριών …
Συγχαρητήρια και στους γονείς για την στήριξη και την βοήθεια στις προσπάθειες των παιδιών τους.
Επίσης πολλά Μπράβο στους διοργανωτές Ελληνική ομοσπονδία καράτε και Ακαδημία Σοτοκάν Καράτε Ντο Ηρακλείου για την άψογη διοργάνωση .
Ο απολογισμός της ομάδος του συλλόγου από τις 8 συνολικά συμμετοχές….
📍 6 Χρυσά
📍2 Αργυρά
📍2 Χάλκινα
Αναλυτικά:
Κουλάτσης Αλέξανδρος-Χρυσό κούμιτε,Χρυσό κάτα. Κόκκινος Βασίλης:Χρυσό κούμιτε. Λυρώνης Αριστείδης-Χρυσό κούμιτε Κουγεντάκης Λευτέρης:Χρυσό κούμιτε. Μαματζάκης Δημήτρης :Χρυσό κούμιτε Σαμόλη Μαρία :Ασημένιο κατά,ασημένιο κούμιτε Αλεγκάκης Παύλος:χάλκινο κούμιτε Αλεγκάκης Φίλιππος:Χάλκινο κούμιτε
Μπράβο σε όλους!!"

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ