Έξι ψυχίατροι έκριναν πως ο δολοφόνος της Κυριακής δεν έχει ψυχολογικά προβλήματα!

Petite Perle 300×250

Σε ειδικό θάλαμο κρατουμένων στο Τζάνειο Νοσοκομείο, φρουρούμενος από τέσσερα άτομα, νοσηλεύεται ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha και της εκπομπής T-live, έξι ψυχίατροι έχουν εξετάσει τον 39χρονο και η γνωμάτευσή τους είναι πως δεν πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, ώστε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Υπενθυμίζεται πως ο φονιάς της Κυριακής μεταφέρθηκε χθες στο Τζάνειο Νοσοκομείο από το Αττικόν, όπου νοσηλευόταν ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας. Προηγήθηκε ένα «θρίλερ» σχετικά με τη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού, οι οποίες δεν τον δέχτηκαν υπό τον φόβο και δεύτερου αυτοκτονονικού σκηνικού.

Άγιοι Ανάργυροι: Το αινιγματικό τατουάζ του δολοφόνου

Η έρευνα στα social media του δράστη έκρυβε εκπλήξεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, συστηνόταν στους διαδικτυακούς του φίλους ως… ένας μικρός Θεός. Η έκπληξη ήταν μεγαλύτερη σε αυτή την ανάρτηση. Πριν από τεσσερα χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2019, ανέβασε στο instagram αυτό το τατουάζ στο χέρι του. Ευχαριστουσε τον καλλιτέχνη που του το έκανε και έγραφε.

«Θέλω να ευχαριστήσω εκ βάθη καρδίας τον φίλο και καλλιτέχνη για το υπέροχο δώρο που μου έκανε επειδή ξεγέλασα και πάλι το χάρο όπως είπε..».

Στο τατουάζ αποτυπωνόταν ο στίχος τραγουδιού ενός τράπερ και το νόημα είναι ότι όσο και αν η ζωή του είναι ανακατεμένη, το μυαλό του τα οργανώνει όλα. Τέσσερα χρόνια μετά δολοφόνησε την άτυχη Κυριακή.

Άγιοι Ανάργυροι: Τι δείχνει η ΕΔΕ για τους αστυνομικούς

Η οικογένεια της Κυριακής ζητά την τιμωρία όλων όσοι έχουν ευθύνη για την άγρια δολοφονία της.

Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη δύο έρευνες, η μία αφορά στις πειθαρχικές ευθύνες των αστυνομικών και η δεύτερη στις ποινικές.

Τα πρώτα στοιχεία – σύμφωνα με πληροφορίες – δείχνουν καθυστερημένη αντίδραση από τον σκοπό. Όλοι οι αστυνομικοί που εμπλέκονται το μοιραίο βράδυ έχουν εξεταστεί από ψυχολόγο, την περασμένη Τετάρτη.

Για την αξιωματικό υπηρεσίας και τον αστυνομικό στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, η ψυχολόγος πρότεινε – σύμφωνα με πληροφορίες της Κατερίνας Ρίστα – να μην φέρουν οπλισμό λόγω ψυχολογικής φόρτισης.

newpost.gr 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ