Aγωνία για άνδρα που έπεσε στη θάλασσα ταξιδεύοντας από Κρήτη για Πειραιά – Έρευνες σε εξέλιξη

Petite Perle 300×250

Κορυφώνεται η αγωνία για τον επιβάτη του πλοίου που έπεσε στη θάλασσα ανοιχτά της Ύδρας. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται ενώ νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Πριν ο επιβάτης αποφασίσει να πέσει στη θάλασσα άφησε στην καμπίνα του σημείωμα, όπου εξηγεί τους λόγους της πράξης του.

Ο εν λόγω άνδρας είχε επιβιβαστεί στο πλοίο «Κίσσαμος», το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο από τα Χανιά προς τον Πειραιά. Η ανησυχία εντείνεται από την αδιαφάνεια των συνθηκών κάτω από τις οποίες φέρεται να συνέβη η «βουτιά» του επιβάτη στα παγωμένα κύματα.

Η επιχείρηση έρευνας είναι μια συντονισμένη προσπάθεια του Λιμενικού Σώματος, με τη συμμετοχή δύο πλωτών μονάδων, ενός ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού, ενός ελικοπτέρου του Λιμενικού Σώματος και πέντε παραπλέοντων πλοίων. Παράλληλα, οι καιρικές συνθήκες παρουσιάζουν κάποια δυσκολία, με βόρειους βορειοδυτικούς ανέμους που φθάνουν τα 4 μποφόρ.

Μάλιστα για τον 67χρονο έγινε δήλωση εξαφάνισης από την κόρη του, ενώ το αυτοκίνητό του βρέθηκε στην Σούδα, απ΄ όπου ξεκίνησε το πλοίο με προορισμό τον Πειραιά.

Στις έρευνες συμμετέχουν δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα του Λιμενικού, αλλά και πέντε παραπλέοντα πλοία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί, ενώ στην περιοχή πνέουν άνεμοι 4 μποφόρ.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ