Νέα ήττα με 0-6 για τους Νέους Αλμυρού από τη Φαιστό

Petite Perle 300×250

Κακή εμφάνιση από τους Νέους του Αλμυρού που ηττήθηκαν από την Φαιστό με το βαρύ 0-6 στο Γάζι.

Η Φαιστός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 22ο λεπτό με γκολ του Πρένγκα και στην συνέχεια στο 31′ ο Φιντικάκης με πλασέ έκανε το 2-0 για να έρθει ο Γιάννης Παπαδάκης με τη βοήθεια του δοκαριού να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 στο 35′.

Ο Λευτέρης Παπαδάκης ήταν αυτός που από την "άσπρη βούλα" έκανε το 4-0 αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε στιγμές νωρίτερα ο Σκαντζάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης  με τον Φιντικάκη και πάλι να σκοράρει για το 5-0 στο 55′ σε τετ-α-τετ με τον Ανταλουδάκη τον οποίο και πέρασε, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία.

Το τελικό 0-6 στο Γάζι πέτυχε ο Κιούπι Πρένγκα, ο οποίος πέρασε με τη σειρά του τον τερματοφύλακα των Νέων Αλμυρού και πλάσαρε εύστοχα, γράφοντας τον επίλογο της αναμέτρησης.

NEOI ΑΛΜΥΡΟΥ (Νίκος Μυλωνίδης): Ανταλουδάκης, Ρεμυδιανάκης, Βασιλάκης, Καλλιάρος, Γρινιεζάκης, Μουρτζάκης, Στρατάκης, Μποάνγκα, Παπαδάκης, Μαυρογιάννης, Βιτσαξάκης

ΦΑΙΣΤΟΣ (Γιάννης Νικολιδάκης): Σταυρουλάκης, Σκαντζάκης, Νικηφοράκης, Παπαδάκης, Ντρέκα, Παπαδάκης, Γρηγοράκης, Άλλα (30′ λ.τ Παπαδάκης Ε.), Παπαδάκης, Φιντικάκης, Κιούπι

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ