Έχασε τους βαθμούς στο 93' ο Αλμυρός 2-2 με τον ΑΟΑΝ

Petite Perle 300×250

Ο Αλμυρός έμεινε στην ισοπαλία με τον ΑΟΑΝ 2-2 σε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, με τον ΑΟΑΝ να μην παραδίδει τα όπλα και να ισοφαρίζει στο τέλος με τον Κατσικοκέρη που πλήγωσε την παλιά του ομάδα.

Από τους φιλοξενούμενους κορυφαίος ήταν ο τερματοφύλακας Γκόγκος που έπιασε δυο πέναλτι παρόλα αυτά η ομάδα του στις καθυστερήσεις έχασε τρεις βαθμούς πήρε τον ένα βαθμό.

Στο 1ο λετπό πρώτη φάση για ΑΟΑΝ  όταν σε σουτ του Φουκαράκη, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το τέρμα του Γκόγκου.

Στο 5ο λεπτό το 0-1 με αυτογκόλ για τον Αλμυρό μετά  γύρισμα του Αγαπάκη, ο Χριστογιάννης στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 14' φάση για τον Αλμυρό, με τον Ρέγιες να βγαίνει σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Γιαγκιόζης ήταν σ' ετοιμότητα και απέκρουσε.

Στο 24' εκτέλεση κόρνερ του Σένκα, ο Κατσικοκέρης σούταρε αλλά η μπάλα βγήκε άουτ.

Στο 37'  κερδίζει πέναλτι ο ΑΟΑΝ σε ανατροπή του Αποστολόπουλου  από τον Παπαδομιχελάκη το οποίο εκτέλεσε ο Κατσικοκέρης που όμως νικήθηκε από τον Γκόγκο και παραμένει το 0-1.

Στην επόμενη φάση στο 38'  για τον ΑΟΑΝ ο Μαρινάκης από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

Φωτογραφίες από το ΑΟΑΝ-Αλμυρός - GRANDSPORT

Στο 52' εκτέλεση φάουλ του Σένκα, ο Αποστολόπουλος με σουτ στη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά της εστίας.

Στο 65΄νέο κερδισμένο πέναλτι σε ανατροπή του Νοκάι από τον Αγαπάκη,τη νεσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Φουκαράκης όμως ξανά ο Γκόγκος το απέκρουσε.

Στο 84' γκολ από τον Αλμυρό σε ευθύβολο και δυνατό σουτ του Λεόν έξω από την περιοχή για το 1-2 .

Στο 92' γκολ για τον ΑΟΑΝ μετά απο σέντρα Πλουσή, ο Κατσικοκέρης κάνει το 2-2 μέσα σε πανηγύρια.

ΑΟΑΝ: Γιαγκιόζης,Δολαψάκης(59'Κάρλος),Μουστάκης,Τσανάι,Χριστογιάννης,Αποστολόπουλος,Μαρινάκης(59'Πλουσής),Σένκα,Φουκαράκης,Κατσικοκέρης,Νοκάι(79'Μαρκάκης)

Aλμυρός: Γκόγκος,Αγαπάκης,Γιαλούσης,Παπαδομιχελάκης,Ενγκουέμ,Πατινιώτης(46'Πακιουφάκης),Βουιδάσκης,Κοντογιάννης,Λεόν,Ρέγιες,Σουρνάκης(87'Χαντί)

 

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ