Πήρε το ντέρμπι της 2ης θέσης η Αγία Βαρβάρα 1-4 τον Άγιο Δημήτριο

Petite Perle 300×250

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με φάσεις και πέντε γκολ η Αγία Βαρβάρα κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη στην έδρα του Αγίου Δημητρίου στην 25η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με τον Καλομοίρη να σκοράρει και να κάνει το 0-1. Το γκολ αυτό έδωσε… φτερά στην Αγία Βαρβάρα, που έχασε σπουδαίες στιγμές με Καλαϊτζάκη, Καλομοίρη και Κουκλίδη, ωστόσο καμία δεν βρήκε στόχο.

Από την άλλη ο Άγιος Δημήτριος έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 20′ και στο 25′ σε τετ α τετ του Σακλαμάκη να φέρει το ματς στα ίσα,  αλλά και με τους Μιχελακάκη-Παπαδάκη στο 38′ και 40′. Η Αγία Βαρβάρα κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 45′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιαλιτάκη δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Με την σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Άγιος Δημήτριος έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μιχάλη Γαλανάκη. Αυτό όμως δεν επηρέασε τους γηπεδούχους που κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ στο 50′ με τον Σακλαμάκη και να δώσουν νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Μάλιστα ο Άγιος Δημήτριος άγγιξε το 2-2 με τους Σακλαμάκη-Μιχελακάκη, όμως καμία από τις δύο προσπάθειες δεν βρήκε στόχο. Η Αγία Βαρβάρα προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση και στα κενά, όμως τόσο ο Σόρα, όσο και οι Καλομοίρης, Γιαλιτάκης δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού η Αγία Βαρβάρα πήρε ξανά αέρα δύο τερμάτων με τον Αντωνακούδη να γράφει το 1-3. Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν, συνέχισαν να πιέζουν χωρίς να βρουν γκολ.

Αντίθετα η Αγία Βαρβάρα κλείδωσε το τρίποντο στο 87′ με τον Παπαγγελή να γράφει το 1-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Γαλανάκης Γεωργ.., Γαλανάκης Μιχ., Αεράκης, Βιτσαξάκης, Μιχελακάκης, Μπελαδάκης, Νταουσιάνης (80΄ Παπαδάκης Νικ.), Σηφάκης, Παπαδάκης Ι. (70΄ Μάτσας), Σακλαμάκης, Σερλιδάκης

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Μυλωνάκης, Ανδρικάκης, Δουκιαντζάκης (75΄ Σκαρβελάκης), Μαρής Μιχ., Γαρεφαλλάκης (68΄Χατζηγεωργίου) , Καλαιτζάκης, Κουκλίδης (80΄ Παπαγγελής), Αντωνακούδης (68΄ Σόραν Τσεκουράν), Γιαλυτάκης, Καλομοίρης (75΄ Αποδουλιανάκης), Λιδοργινάκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ