Σάρωσε στον Μοχό με 0-5 η Δαμάστα και παραμένει στην Α1 ΕΠΣΗ

Petite Perle 300×250

Η Δαμάστα κατάφερε στο 23ο λεπτό να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Διακάκη να σουτάρει, την μπάλα να κοντράρει και να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Το γκολ αυτό δεν επηρέασε τον Μοχό που έχασε δύο τετ α τετ με τον Κεφάκη και ένα με τον Χιώτη, ωστόσο το 0-1 παρέμενε.

Στο δεύτερο μέρος η Δαμάστα ήθελε να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα που θα της έδινε και την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη ο Μοχός προσπάθησε να πιέσει για να βρει γκολ που θα τον ξανά βάλει στο ματς χάνοντας ευκαιρίες σημαντικές.

Στο 60' η Δαμάστα σφράγισε τη νίκη-παραμονή στην κατηγορία με τον Ζερβάκη να πλασάρει γράφοντας το 0-3 μετά από ωραίο συνδυασμό.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ψυχολογία και δεν σταμάτησαν πουθενά και στο 80' ο Αποστολάκης με ωραίο σουτ έγραψε το 0-4. Το κερασάκι στην… τούρτα για την Δαμάστα έβαλε ο Ραφαήλ Χασουράκης με απευθείας φάουλ στο 90' γράφοντας το 0-5.

Να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς για τον Μοχό αποβλήθηκε ο Σκουτέλης και για την Δαμάστα ο Μηλιαράκης.

Μοχός: Κριτσωτάκης,Αλατίκ,Βαρδάκης,Γκαρής,Μίχος,Τσιμηνικάκης,Χουδετσανάκης,Σούρσος,Τσιμινηκάκης Ρ,Κεφάκης,Χιώτης

Δαμάστα: Χατζηνικολάου,Διακάκης,Αποστολάκης,Μαυρογιαννάκης,Μηλιαράκης,Κατσαρός,Κόκκινος,Χασουράκης,Ζερβάκης,Κόκκινος Ανδρ,Κόκκινος Γ

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ