Αναβρασμός σε κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους της Κρήτης για το μεταφορικό ισοδύναμο

Petite Perle 300×250

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του Χάρη Μαμουλάκη προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

 

Τα προβλήματα που δημιουργούνται σε κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους της Κρήτης από τη μη κάλυψη του μεταφορικού ισοδύναμου, αναδεικνύει ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, καταθέτοντας ως Αναφορά σχετική επιστολή της Ένωσης Κτηνοτροφικών Συλλόγων Κρήτης, προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Με την συγκεκριμένη επιστολή, η Ένωσης ζητάει να κατατεθεί με Υπουργική Απόφαση τροπολογία στο υφιστάμενο καθεστώς, ώστε να δημιουργηθεί ειδικό σύστημα μέσα από το οποίο οι αγροτοκτηνοτρόφοι και οι μελισσοκόμοι της Κρήτης να έχουν την δυνατότητα να καταθέτουν τα τιμολόγια των ζωοτροφών κάθε χρόνο. Και αφού ελέγχονται από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου, να επιστρέφεται ένα μέρος του κόστους μεταφορών, έτσι ώστε να εξισώνεται το κόστος παραγωγής μας με τους υπόλοιπους αγροτοκτηνοτρόφους της Ηπειρωτικής Ελλάδος.

 

Δείτε την επιστολή:

 

Αθήνα, 15/4/ 2024

 

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

 

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τον κ. Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

 

Θέμα: «Αναβρασμός σε κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους της Κρήτης για το μεταφορικό ισοδύναμο».

Ο Βουλευτής, ν. Ηρακλείου ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία Μαμουλάκης Χαράλαμπος (Χάρης), καταθέτει προς τον κ. Υπουργό Ναυτιλίας αναφορά την επιστολή της Ένωσης Κτηνοτροφικών Συλλόγων Κρήτης με το οποίο ζητούν να κατατεθεί με Υπουργική Απόφαση σχετική τροπολογία στο υφιστάμενο καθεστώς, ώστε να δημιουργηθεί ειδικό σύστημα (πλατφόρμα), μέσα από το οποίο οι αγροτοκτηνοτρόφοι και οι μελισσοκόμοι της Κρήτης να έχουν την δυνατότητα να  καταθέτουν τα τιμολόγια των ζωοτροφών κάθε χρόνο και αφού ελέγχονται από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου να επιστρέφεται ένα μέρος του κόστους μεταφορών, έτσι ώστε να εξισώνεται το κόστος παραγωγής μας με τους υπόλοιπους αγροτοκτηνοτρόφους της Ηπειρωτικής Ελλάδος.

Επισυνάπτεται η επιστολή

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις δικές σας ενέργειες.

 

Αθήνα, 15/ 4 /2024

 

Ο καταθέτων Βουλευτής

Μαμουλάκης Χάρης

 

 

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ