Βουβός πόνος και συγκίνηση στο τρισάγιο για το Γιώργο Παρασύρη (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Η στάση Αρωματικά λίγο έξω από το Γάζι φέρει πλέον το όνομα του 17χρονου Γιώργου Παρασύρη, που τόσο άδικα και ξαφνικά έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή του Ηρακλείου.

Υπήρχαν έντονα συναισθήματα και κυριάρχησε ο βουβός πόνος, η συγκίνηση και η περισυλλογή από όλους τους παρευρισκόμενους που βρέθηκαν το ζεστό αυτό μεσημέρι του Απριλίου στο Γάζι.

Η οικογένεια του τέλεσε σήμερα τρισάγιο στη στάση που φέρει το όνομα του, από τον Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Νικάκη, τον πατήρ Μιχαήλ Παναούση και τον πατήρ Ευάγγελο Παπουτσάκη, παρουσία του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα, των Αντιδημάρχων Βαγγέλη Παρασύρη, Φάνη Κοκκινάκη, Μανώλη Βίστη, του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Δημήτρη Πιτσικάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Νίκου Συριγωνάκη.

Βέβαια στο χώρο βρέθηκαν πάρα πολλοί καθηγητές, συμμαθητές του Γιώργου από το Λύκειο Γαζίου, αλλά και φίλοι για να βρεθούν κοντά στην οικογένεια του.

Η μητέρα του Αφροδίτη με τρεμάμενη φωνή συγκίνησε με τα λόγια καρδιάς ευχαριστώντας το Δήμαρχο, το Δημήτρη Πιτσικάκη, τον Αντιδήμαρχο Φάνη Κοκκινάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Συριγωνάκη, τις Επιγραφές Κανάκη για τη δωρεά της και φυσικά τους συμμαθητές του Γιώργου που όπως τόνισε δεν ξεχνούν αφιερώνοντας του την κατάκτηση του σχολικού πρωταθλήματος, την εκτύπωση αναμνηστικών φανελών και τα λουλούδια που υπάρχουν ανελλιπώς στο σχολείο. Επίσης βρήκε το σθένος απευθυνόμενη στα παιδιά να τους ζητήσει να προσέχουν γιατί μία στιγμιαία ολιγωρία μπορεί να αποβεί μοιραία και να χαθεί μία ζωή, ενώ προς τους αιρετούς ζήτησε να υπάρχουν ασφαλείς υποδομές για να μη χαθούν άλλοι νέοι άνθρωποι που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ