Ασφυκτιούν οι υπηρεσίες στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου – Αναζητείται νέο κτίριο στο Γάζι

Petite Perle 300×250

Κτίριο που θα στεγάσει διοικητικές υπηρεσίες αναζητείται από το Δήμο Μαλεβιζίου με το θέμα να εισάγεται προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής.

Στη σχετική εισήγηση που υπογράφεται από τον αντιδήμαρχο οικονομικών Βαγγέλη Παρασύρη τονίζεται ότι "Στο Δήμο μας υπάρχει ανάγκη για μίσθωση ενός ακινήτου εντός σχεδίου πόλεως Γαζίου και πλησίον του Δημοτικού Καταστήματος, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στέγασης των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Μαλεβιζίου. Η μίσθωση του χώρου αυτού κρίνεται επιβεβλημένη αφού το κτίριο του Δημαρχείου δεν επαρκεί για να στεγάσει όλες της υπηρεσίες του Δήμου και λόγω της έλλειψης κατάλληλων δημοτικών ακινήτων για την εξυπηρέτηση της παραπάνω ανάγκης".

Το κτίριο που θα αναζητείται θα πρέπει να είναι συνολικής επιφάνειας τουλάχιστον 120τ.μ.

Θα πρέπει να είναι ευάερο, ευήλιο, ισόγειο με κατάλληλη διαμόρφωση και πρόσβαση στο κοινό και σε ΑΜΕΑ, ώστε να εξυπηρετεί απρόσκοπτα τον σκοπό της μισθώσεώς του, να διαθέτει (ή να μπορεί να κατασκευαστεί) 1 W.C  για άτομα με ειδικές ανάγκες και 1 τουλάχιστον W.C (ανδρών – γυναικών) και να πληροί τις διατάξεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Μετά τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη διακήρυξη. Οι όροι, η σύνταξη και η κατακύρωση της δημοπρασίας θα γίνει από την Οικονομική Επιτροπή.

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ