Κατεβάζει … ρολά η χώρα – Φωτογραφίες από την απεργιακή συγκέντρωση στο Ηράκλειο

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί η χώρα σήμερα, με χιλιάδες εργαζόμενους να συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ και στην οποία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς.

Αιτήματα αποτελούν οι πραγματικές αυξήσεις μισθών, η επαναφορά της απευθείας διαπραγμάτευσης μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών για το ύψος του βασικού μισθού, η αντιμετώπιση της ακρίβειας και η πάταξη της της κερδοσκοπίας.

Επίσης, στα αιτήματα περιλαμβάνεται και η ανάγκη να παρθούν αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Στην απεργιακή κινητοποίηση θα συμμετέχουν και εργαζόμενοι του δημοσίου τομέα, με αποφάσεις πρωτοβάθμιων σωματείων και Ομοσπονδιών.

Για την 24ωρη απεργία της 17ης Απριλίου έχουν διοργανωθεί συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλη τη Κρήτη από συνδικαλιστικές οργανώσεις και σωματεία του νησιού.
Στο Ηράκλειο οι εργαζόμενοι  συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας.

 

Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ