Δημοπρατείται εκ νέου η καφετέρια δίπλα στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου – Οι όροι και η τιμή εκκίνησης

Petite Perle 300×250

Την εκ νέου μίσθωση της καφετέριας  που βρίσκεται στην πλατεία Κατσαμάνη στο Γάζι προτείνει η Οικονομική υπηρεσία προς το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου, με  πλειοδοτική διαδικασία.

Το θέμα περιλαμβάνεται στα προς συζήτηση θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 19 Απριλίου και στην σχετική εισήγηση περιλαμβάνεται και η απόφαση του τοπικού συμβουλίου Γαζίου με την οποία εκφράζεται η σύμφωνη γνώμη για να προχωρήσει η διαδικασία.

Όπως τονίζεται στην εισήγηση πρόκειται για χώρο που ανήκει στο Δήμο και περιλαμβάνει 62 τετραγωνικά μέτρα στεγασμένου χώρου και 64 τετραγωνικά εξωτερικού χώρου και σήμερα είναι νοικιασμένο με μηνιαίο μίσθωμα 500 ευρώ.

Η τιμή εκκίνησης που προτείνεται για την νέα διαδικασία είναι 700 ευρώ, ποσό που όπως επισημαίνεται προκύπτει από το πρακτικό επιτροπής εκτίμησης  αγοραίας αξίας και καθορισμού μισθώματος με ημερομηνία 12-3-2024.

Το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να αποφασίσει την διενέργεια πλειοδοτικής δημοπρασίας για εκμίσθωση εννέα ετών με χρήση αναψυκτηρίου. Επίσης να εξουσιοδοτήσει την Δημοτική Επιτροπή να προχωρήσει στον καθορισμό των όρων, την σύνταξη της διακήρυξης και την κατάρτιση της δημοπρασίας.

Μαλεβιζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ