Γυναίκα φυλακίστηκε γιατί κάλεσε την αστυνομία πάνω από 2.000 φορές!

Petite Perle 300×250

 

Μια γυναίκα που τηλεφώνησε στο 999 (το αντίστοιχο 100 στην Ελλάδα) πάνω από 2.000 φορές μέσα σε τρία χρόνια και κακοποίησε ουσιαστικά τους εργαζόμενους έκτακτης ανάγκης με ρατσιστικά σχόλια, καταδικάστηκε σε 22 εβδομάδες φυλάκιση.

Η Σόνια Νίξον, 57 ετών από το Χάροου, κάλεσε τη γραμμή έκτακτης ανάγκης 1.194 φορές μόνο πέρυσι, βάζοντάς την μεταξύ των τριών κορυφαίων επανειλημμένων καλούντων στο Met το 2023.

Χρησιμοποίησε δεκαεπτά διαφορετικούς αριθμούς κινητών τηλεφώνων για να καλέσει το τηλεφωνικό κέντρο μεταξύ 2021 και 2023, καθιστώντας την την πέμπτη χειρότερη γυναίκα που καλούσε στο τηλέφωνο ανάγκης εκείνη την περίοδο. Η Νίξον συνελήφθη την Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου από τους Greenhill & Harrow στο Hill Safer Neighborhood Teams για 668 παραβιάσεις του Communications Act 2003 και χρεώθηκε για 670 παραβάσεις.

Πάνω από το 25% των κλήσεων που γίνονται σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δεν έχουν σκοπό αστυνόμευσης, με τους ανθρώπους που καλούν να κοστίζουν στο Met πάνω από 2 εκατομμύρια λίρες, καθώς και να αποτρέπουν την απάντηση σε πραγματικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Ο Έφορος Ματ Κρέι είπε: «Αυτό ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας κοινοτικής αστυνόμευσης για να φέρει τη Σόνια Νίξον στη δικαιοσύνη. Έχει καταστρέψει μαζικά τους τοπικούς και ευρύτερους πόρους της Met, κακοποιώντας συνεχώς τους εργαζόμενους έκτακτης ανάγκης με άθλια και ρατσιστική συμπεριφορά, καθώς και προκαλώντας απειλή στους δρόμους.

eleftherostypos.gr 

Κόσμος - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ