Εκδήλωση με 320 παιδιά στον Κρουσώνα για την οδική ασφάλεια

Petite Perle 300×250

Eκδήλωσγη για την οδική συμπεριφορά θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του  Κρουσώνα  με την συμμετοχή 320 παιδιών την Πέμπτη 25 Απριλίου.

Όπως αναφέρει η ακαδημία ποδοσφαίρου του Π.Α.Ο.Κρουσώνα: Οι Αθλητικές Ακαδημίες Π.Α.Ο.Κ. Κρουσώνα σε συνδιοργάνωση με την
Περιφέρεια Κρήτης σας προσκαλούν στη ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και ώρα 10:00π.μ. στο γήπεδο του Κρουσώνα.Στην εκδήλωση έχουν κληθεί πάνω από 320 παιδιά από τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσιο και Λύκειο του Κρουσώνα, τα οποία μαζί με γονείς και εκπαιδευτικούς θα ενημερωθούν για θέματα οδικής συμπεριφοράς και όχι μόνο.

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν και ποδοσφαιριστές του τοπικού ΠΑΟΚ και ενδεχομένως και παίκτες του ΟΦΗ.

Πέρα από την τροχαία Ηρακλείου, θα παραβρεθούν εκπρόσωποι του πυροσβεστικού σώματος, του ΕΚΑΒ, του Λιμενικού σώματος, της Δημοτικής αστυνομίας, της σχολής οδηγών i-drive και θα υπάρχει προσομοιωτής ανατροπής οχήματος.

Παράλληλα με την ενημερωτική δράση, θα βραβευτούν τα παιδιά των Αθλητικών Ακαδημιών ΠΑΟΚ Κρουσώνα για τη φετινή τους συμμετοχή σε παιχνίδια: (φιλικά, τουρνουά και πρωταθλήματος ΕΠΣΗ) αλλά και για την άψογη συμπεριφορά τους απέναντι σε συμπαίκτες, αντιπάλους, προπονητές και διαιτητές εντός και εκτός γηπέδων".

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ