Κατέστρεψαν και έκλεψαν αυτοκίνητα εργαζομένων στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης"

Petite Perle 300×250

Σημαντικές υλικές ζημιές προκάλεσαν άγνωστα άτομα σε τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα Ι.Χ που ήταν σταθμευμένα σε χώρο κοντά στην έξοδο της Ε.Ο προς το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου.

Στην καταγγελία προχώρησαν εργαζόμενοι στον αερολιμένα που σχολώντας από την εργασία τους βρήκαν τα οχήματά τους σπασμένα, με ξεφουσκωμένα λάστιχα και επίσης να έχουν αφαιρεθεί από το εσωτερικό τους πολύτιμα προσωπικά είδη και έγγραφα.

Ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία που κατέφρασε στο σημείο, ενώ οι ίδιοι μετέβησαν στην Ασφάλεια Ηρακλείου προκειμένου να καταθέσουν για τις καταστροφές στα αυτοκίνητά τους. 

Οι ίδιοι τονίζουν ότι αναγκάζονται να παρκάρουν σ' ένα χώρο μακριά από το αεροδρόμιο αφού είναι γνωστό το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει με την στάθμευση των οχημάτων των εργαζομένων στο αεροδρόμιο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν καθημερινά τα φαινόμενα με τις κλήσεις και τις αφαιρέσεις πινακίδων.

Πρόσφατα η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου είχε πραγματοποιήσει παρέμβαση  στις (12.04.2024) στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου και στη συζήτηση με θέμα, την παραχώρηση του πρώην Ικάριου γηπέδου στο σύνδεσμο τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων Κρήτης με σκοπό να εξασφαλίσει την δωρεάν στάθμευση των εργαζομένων του αεροδρομίου στο συγκεκριμένο χώρο.

Ωστόσο – σύμφωνα με την Ένωση – η απόφαση επρόκειτο να υλοποιηθεί μέχρι τα τέλη του Απρίλη.

πηγή: www.ekriti.gr

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ