ΣΥΡΙΖΑ: Με χειροκροτήματα και αποθέωση η είσοδος του Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Petite Perle 300×250

ν αναμονή της ανακοίνωσης των υποψηφίων, που θα απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο 2024 του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο κέντρο πολιτισμού εν μέσω χειροκροτημάτων από τους ψηφοφόρους και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σε μία από τις σπάνιες, κοινές εμφανίσεις του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις μπήκε στην αίθουσα για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, έλαβε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη σημερινή εκδήλωση του κόμματος, στον απόηχο της απομάκρυνσης του Δημήτρη Παπανώτα μετά την απόφαση Κασσελάκη, δείχνει ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν έλειψε ποτέ από καμία πολιτική και εκλογική μάχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα σήμερα, που αυτή η μάχη διεξάγεται απέναντι σε μια κυβέρνηση που με τις πολιτικές της πληγώνει καθημερινά την κοινωνία και τη χώρα πρέπει να δοθεί με ενότητα, όπως αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου.

Κατά τη διάρκεια της εισόδου του Αλέξη Τσίπρα στην αίθουσα για την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, είχε επαφή με τον τωρινό πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

«Γεια σου Αλέξη τι γίνεται;» είπε ο κ. Κασσελάκης στον κ. Τσίπρα, σε μία από τις πρώτες τους επαφές μετά την εκλογή του πρώτου στο πρεδρικό «θώκο» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ