Χωρίς να φορτσάρει ο Αλμυρός 1-0 το μαχητικό Φωστήρα

Petite Perle 300×250

Μια ακόμα νίκη προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Αλμυρός που νίκησε με 1-0 το Φωστήρα, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιγνίδι  με τους φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν καλή εμφάνιση.

Η ομάδα του Γαζίου μόνο σε κάποια μικρά διαστήματα του παιγνιδιού έπαιξε σωστό ποδόσφαιρο με τη Αθηναίική ομάδα  να στέκεται αξιοπρεπώς στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικεί ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Φωστήρας με το καλημέρα λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ αλλά το κοντινό σουτ του Μουκίδη κόντραρε στο Ξενοκτιστάκη και έφυγε κόρνερ.

Ο Αλμυρός στο 6΄ άνοιξε το σκορ όταν ο Αγαπάκης έπαιξε το ένα δύο με τον Πιερτζακόμι και με πλασέ νίκησε τον νεαρό Πρίντεζη κάνοντας το 1-0.

Στο 16΄ ο Αλμυρός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Αγαπάκη μέσα στην περιοχή αλλά ο Καλυβιανάκης δεν είδε σωστά τη φάση και έδωσε εντολή να συνεχιστεί το παιγνίδι.

Στο 25 ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ του Πακιουφάκη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 45΄ απο πάσα του Αγαπάκη ο Τουργαίδης απο ευνοϊκή θέση σούταρε αουτ.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημίχρονου βγήκε ο Αγαπάκης και πέρασε στον αγώνα ο Πατινιώτης που πήγε αριστερά στην άμυνα και δεξιά πέρασε ο Πακιουφάκης που είχε ξεκινήσει αριστερά.

Στο 61΄ ο Λιμίτσιος με φανταστική πιρουέτα ξεμαρκαρίστηκε έπιασε δυνατό σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Γκόγκου.

Στο 72΄ πολύ καλό σουτ του Καραπαπά μπλόκαρε στη γωνιά του ο Γκόγκος.

Στο 73΄ απο μεταβίβαση  του Πιερτζακόμι ο Καστελλιανάκης σούταρε αδύναμα στα χέρια του Πρίντεζη.

Στο 81΄ δυνατό σουτ του Νικολακάκη φοβερή απόκρουση του Πρίντεζη σε κόρνερ.

Στο 84΄ κόρνερ του Ποζατζίδη εξ επαφής κεφαλιά του Κόκα αουτ.

Τέλος στο 88΄ από πάσα του Πατινιώτη από κοντινή απόσταση ο Κουτάντος έχασε την ευκαιρία για να πετύχει η ομάδα του ένα δεύτερο τέρμα.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γκόγκος Αγαπάκης (48΄ Πατινιώτης), Πακιουφάκης, Παπαδομιχελάκης, Ξενοκτιστάκης, Ενγκουέμ, Κοντογιάννης (76΄ Βουϊδάσκης), Χαντί (62΄ Ρέγιες), Καστελλιανάκης (76΄ Νικολακάκης), Πιερτζακόμι, Τουργαίδης (62΄ Τουργαίδης)

ΦΩΣΤΗΡΑ: Πρίντεζης, Λιμίτσιος, Μπάκου, Συριόπουλος, Κατσάρας, Χατζηκυριάκος, Γάγγος, Ποζατζίδης, Καραπαπάς, Μουκίδης, Κόκας.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ