Ηράκλειο: Έπαθε εγκεφαλικό και ήταν κλειδωμένη – Την έσωσε η ΕΛΑΣ

Petite Perle 300×250

Σωτήρια ήταν επέμβαση αστυνομικών που έσωσαν μια ηλικιωμένη γυναίκα που είχε υποστεί εγκεφαλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews.gr το περιστατικό συνέβη σύμφωνα με την αστυνομία την περασμένη Τρίτη στο Κράσι Ηρακλείου όταν γυναίκα που είχε υποστεί εγκεφαλικό βρέθηκε για ώρες μόνη καθηλωμένη στο κρεβάτι χωρίς να έχει τη δυνατότητα να αντιδράσει, ενώ η πόρτα του σπιτιού ήταν κλειδωμένη.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από γειτόνισσά η οποία ανησύχησε γιατί η 74χρονη δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής όλη τη μέρα. Αμέσως ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου όπου έσπευσε περιπολικό στο χωριό Κράσι με δύο αστυνομικούς.

Η 74χρονη δεν απαντούσε στις εκκλήσεις των ανδρών της Άμεσης δράσης ενώ η πόρτα ήταν κληρωμένη κλειδωμένη, όποτε οι δυο άνδρες κινήθηκαν περιμετρικά του σπιτιού προκειμένου να εντοπίσουν σημείο με πρόσβαση στο εσωτερικό του σπιτιού.

Η επέμβαση έγινε τελικά με τη χρήση μιας σκάλας όπου μπόρεσαν να φθάσουν σε ένα παράθυρο, το οποίο και έσπασαν μπαίνοντας στο εσωτερικό του σπιτιού. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της ενώ ήταν ξαπλωμένη, ωστόσο είχε σφυγμό.

Αμέσως οι αστυνομικοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τη 75χρονη μεταφέροντάς την στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ