ΟΦΗ – Βόλος 2-1: Τοράλ και… τώρα τα δύσκολα για τους Θεσσαλούς! (vids)

Petite Perle 300×250

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τοράλ που πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του Βόλου στο «Γεντί Κουλέ», με τους Θεσσαλούς πλέον να έχουν μπλέξει για τα καλά όσο αφορά την υπόθεση παραμονή! Με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου μείωσαν στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι.

Ο ΟΦΗ είχε σε μεγάλη μέρα τον Γιον Τοράλ και με δύο δικά του γκολ, έφερε τη νίκη στους Κρητικούς με 2-1 κόντρα στον Βόλο.

Ο ανώτερος ΟΦΗ βρήκε τη λύση στην ποιότητα του Τοράλ

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε μεγάλες στιγμές από τις δύο ομάδες, με τον ΟΦΗ να μπαίνει καλύτερα στο ματς αλλά τον Βόλο να ισορροπεί το παιχνίδι χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα τον Χριστογεώργο.

Στο 9ο λεπτό, ο Τοράλ πάτησε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία και ο Τσοκάνης έβαλε την προβολή πριν τον Ισέκα. Εκεί βρέθηκε ο Κόβατς για να μπλοκάρει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ όπως περιορίστηκαν σε αρκετά λάθη που έγιναν αλλά και στο γεγονός ότι, παρότι έφταναν στο τρίτο μισό, δεν έκαναν τελικές προσπάθειες.

Στο 28', οι Κρητικοί έφτασαν στο γκολ. Ο Μπάκου ύψωσε στην περιοχή για τον Τοράλ, εκείνος δεν βρήκε μπάλα κάνοντας ανάποδο ψαλίδι, ο Ριέρα κατέβασε την μπάλα, έδωσε ξανά στον Ισπανό μεσοεπιθετικό και εκείνος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες, με τους Κρητικούς μπροστά στο σκορ.

«Μονόλογος» μέχρι το 60' ο ΟΦΗ, μείωσε στο τέλος ο Βόλος

Ο ΟΦΗ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο πολύ δυναμικά με σκοπό να… καθαρίσει το παιχνίδι. Αρχικά στο 48ο λεπτό, ο Ισέκα βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή, πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κόβατς απέκρουσε με αρκετή δυσκολία.

Τελικά το γκολ ήρθε λίγα δευτερόλεπτα μετά, όταν ο Θοράρινσον βρήκε εξαιρετικά τον Τοράλ, εκείνος κουβάλησε την μπάλα στην περιοχή, είδε τον Μπάκου να του ανοίγει το πεδίο βολής και με ένα άριστο πλασέ έκανε το 2-0 για τους Κρητικούς.

Ο… μονόλογος του ΟΦΗ κράτησε μέχρι το 60' καθώς από εκεί και πέρα, ο Βόλος πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, πάτησε περιοχή και έψαξε τρόπο για να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Οι Κρητικοί έβρισκαν χώρους για να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις αλλά οι τελικές αποφάσεις μόνο σωστές δεν ήταν ενώ ο Βόλος στο 79' είχε ευκαιρία με τον Γκλάβτσιτς να μειώσει αλλά το σουτ του σταμάτησε στον Χριστογεώργο.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 90+1' όταν, μετά την εκτέλεση του φάουλ για τον Βόλο, ο Λαμπρόπουλος πήδηξε για την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μαρινάκης (72' Λαμπρόπουλος), Βούρος, Λουκάο, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Μεγιάδο (79' Γκλάζερ), Μπάκου (72' Μοσκέρα), Τοράλ (64' Γκαγέγος), Ριέρα, Ισέκα (80' Φελίπε)

Βόλος: Κόβακς, Μύγας (62' Μπερτόγλιο), Καλογερόπουλος, Άλχο, Λούνα (85' Κίτσος), Ντε Καμπς (62' Τρουιγέ), Τσοκάνης, Κόμπα, Γκλάβτσιτς, Ασεχνούν (70' Ποπέσκου), Μανουέλ Γκαρσία (70' Μωραΐτης)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ