Με ισοπαλία 0-0 με τον ΠΑΝΟΜ έκλεισε την χρονιά η Τύλισος

Petite Perle 300×250

Στο φινάλε του πρωταθλήματος ΠΑΝΟΜ και Τύλισος έμειναν ισόπαλες με την Τύλισο να σκέφτεται ήδη τον σχεδιασμό για την Α2 ΕΠΣΗ.

Ο ΠΑΝΟΜ είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, με τον Ρούκα να σημαδεύει το δοκάρι, με την Τύλισο να έχει και εκείνη τις στιγμές της, μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μάτσα, για να πετύχει κάποιο γκολ, σε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες και χωρίς βαθμολογικό κινήτρο.

Στην επανάληψη ο ΠΑΝΟΜ  είχε νέο δοκάρι με τον Ρούκα και έχοντας ευκαιρίες και με Διαμαντάκη για τη νίκη, με τον Σταμάτη Μαματζάκη να προστατεύει αρκετούς ποδοσφαιριστές λόγω του Final Four του κυπέλλου δίνοντας ευκαιρίες και σε νέα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Η Τύλισος από την μεριά της  είχε ευκαιρίες στην επανάληψη να σκοράρει με τους Μανιούδη και Καναβάκη, ενώ δύο σουτ των αδελφών Κοζορώνη πέρασαν άουτ.

Μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν το δοκάρι του Μανιούδη για τους φιλοξενούμενους  με τον ΠΑΝΟΜ να κοιτάζει πλέον το final four που ακολουθεί καθώς δεν έχουν τελειώσει οι φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

 

ΠΑΝΟΜ: Κανετάκης,Διαμαντάκης,Mαυρίδης(73'Κόκκινος),Τζανάκης,Κατσούλης,Κόκκινος,Νικητόπουλος ,Νίκολι(73'Φανουράκης),Ξυλούρης(83'Αντεμισάρης),Ρούκα,Ξυλούρης Μιχ(65'Καργάκης)

Τύλισος:  Τσαχάκης,Λυγεράκης,Μαματζάκης,Παπάζογλου,Σαμαριτάκης(73'Πολυμερίδης),Τζανής(46'Κοζορώνης),Κοζορώνης,Μανιούδης,Μάτσα(65'Καναβάκης),Μπουρδάκης,Ταβουλαρέας

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ