ΠΑΝΟΜ-Αλμυρός στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Petite Perle 300×250

Στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας πραγματοποιείται η κλήρωση του 3ου  κυπέλλου Final Four της ΕΠΣΗ  η κλήρωση των αγώνων του 3ου ΕΠΣΗ και συγκεκριμένα στο «Lithos Place» στο Αρκαλοχώρι.

Στην κλήρωση θα συμμετέχουν οι τέσσερις φιναλίστ του Final Four και συγκεκριμένα τα σωματεία Αλμυρός, ΠΟΑ, Ηρόδοτος και ΠΑΝΟΜ.

Η κληρωτίδα θα αναδείξει τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών, όπως και σε ποιο γήπεδο εκ των Θραψανού και Καστελλίου θα αγωνιστεί το καθένα, διεκδικώντας την πρόκριση για τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου στο στάδιο Αρκαλοχωρίου.

Οι δύο ημιτελικοί που θα γίνουν στις 17.00  στις 10/05 σε Καστέλλι και Θραψανό αντίστοιχα είναι το ΠΑΝΟΜ – Αλμυρός και το Ηρόδοτος – ΠΟΑ.

Η αναμέτρηση του ΠΑΝΟΜ με τον Αλμυρό θα γίνει στο Καστέλλι, ενώ το παιχνίδι του Ηρόδοτου με τον ΠΟΑ θα γίνει στο Θραψανό.

Το παρών στον τελικό θα δώσουν οι Γιώργος Καραγκούνης και Θοδωρής Ζαγοράκης που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Αναμφίβολα η παρουσία τους που ήταν βασικά μέλη της ομάδας που χάρισε στη χώρα μας το ιστορικό EURO  του 2004, δίνει άλλο κύρος και αξία, στη διοργάνωση που θα γίνει στο Αρκαλοχώρι!

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ