Ανήλικοι "ρήμαζαν" αυτοκίνητα στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν δυο ανήλικοι ημεδαποί

Petite Perle 300×250

Συνελήφθησαν χθες (22.04.2024) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου δύο ανήλικοι ημεδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή και για τα κατά περίπτωση αδικήματα παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, μετά από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση των αστυνομικών της ανωτέρω υπηρεσίας ,προέκυψε ότι οι ανωτέρω ανήλικοι ημεδαποί χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κατά το χρονικό διάστημα από 22.03.2024 έως και 20.04.2024 είχαν προβεί σε 10 περιπτώσεις κλοπών (9 τετελεσμένες και μία απόπειρα) από σταθμευμένα οχήματα σε παραλιακή περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και είχαν αφαιρέσει από αυτά ,συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα αξίας 2.630 ευρώ.

Ανωτέρω ανήλικοι εντοπίσθηκαν χθες μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της ανωτέρω υπηρεσίας, και σε έρευνες που ακολούθησαν στο όχημα και στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι καθώς και ένα σακίδιο με είδη ρουχισμού και προσωπικά αντικείμενα τα οποία αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Επίσης κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ