Σε εξαιρετικό κλίμα η κλήρωση του 3ου Final Four Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Αναδείχθηκαν τα δυο ζευγάρια των ημιτελικών

Petite Perle 300×250

Με οικοδεσπότη τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (22/04) η κλήρωση του 3ου Final Four Κυπέλλου ΕΠΣ Ηρακλείου, το οποίο συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας και την Περιφέρεια Κρήτης.

Το κλίμα στο κέντρο "Λίθος" στο Αρκαλοχώρι ήταν εξαιρετικό, με την παρουσία των προσκεκλημένων, των εκπροσώπων των ομάδων Αλμυρού, Ηροδότου, ΠΑΝΟΜ και ΠΟΑ, των ποδοσφαιριστών και των προπονητών τους. Την διαδικασία της κλήρωσης ανέλαβαν ο αναπληρωτής πρόεδρος Κυπέλλου ΕΠΣΗ και Πρόεδρος Final Four κ. Γιώργος Φανουράκης με τον συνεργάτη του στην Επιτροπή κ. Γιώργο Χαμηλάκη.

Tα ζευγάρια που αναδείχτηκαν, όπως και τα γήπεδα διεξαγωγής των ημιτελικών είναι:

Παρασκευή 10 Μαΐου

Ώρα έναρξης 17:00

ΠΑΝΟΜ-Αλμυρός (γήπεδο  Καστελλίου)

Ηρόδοτος-ΠΟΑ (γήπεδο Θραψανού)

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου στο Στάδιο Αρκαλοχωρίου και σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε, τυπικά γηπεδούχος θα είναι ο νικητής του αγώνα Ηρόδοτος-ΠΟΑ, ενώ τυπικά φιλοξενούμενος ο νικητής του αγώνα ΠΑΝΟΜ-Αλμυρός.

Πριν την κλήρωση έγιναν αναφορές στην διοργάνωση και στους υψηλούς προσκεκλημένους, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζουν οι αφίξεις του Επικεφαλής Ανάπτυξης της UEFA κ. Φρανκ Λούντολφ, του Αντιπροέδρου της ΕΠΟ κ. Αστέριου Αντωνίου, αλλά και των πρωταθλητών Ευρώπης 2004 και προσφιλών προσώπων για την ΕΠΣΗ κυρίων Θοδωρή Ζαγοράκη και Γιώργου Καραγκούνη. Επίσης αναφέρθηκαν στα events που θα γίνουν στο Αρκαλοχώρι στο πλαίσιο του τελικού.

Ισχυρή ήταν στην κλήρωση η παρουσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, με τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Νίκο Μπελενιώτη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Καλογεράκη, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Στέφανο Ψυλλάκη, Καλλιόπη Αποστολογιωργάκη, Γρηγόρη Καλογερίδη, Μανώλη Κουρλετάκη, Γιώργο Μελεμενή, Γιώργο Παπαδόπουλο, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Αρκαλοχωρίουκ. Γιώργο Μαλεδάκη, Καστελλίου κ. Μαρίας Σκουλούδη, Θραψανού κ. Μανώλη Βολυράκη, Δημοτικούς Συμβούλους, εκπροσώπους Αθλητικών Σωματείων και φορέων του Δήμου.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης, ενώ από την ΕΠΣΗ έδωσαν το "παρών" ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, ο Γεν. Γραμματέας και Πρόεδρος Επιτροπής FinalFour κ. Γιώργος Φανουράκης, το μέλος κ. Βαγγέλης Παπαγγελής και τα στελέχη Γιώργος Χαμηλάκης, Φίλιππος Βερδιάκης, ΒαλάντηςΨιμόπουλος.

Επίσης στην κλήρωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Γιώργος Ιωαννίδης, ενώ επίσημος προσκεκλημένος ήταν και ο ΠΑΟ Κρουσώνα και εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Δευκαλίωνα Στειακάκη και το μέλος κ. Κώστα Σφήκα.

Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας και οικοδεσπότης της κλήρωσης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ανέφερε τα εξής στην τοποθέτησή του:

«Σας καλωσορίζω στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, στο Αρκαλοχώρι. Να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά την ΕΠΣΗ για την επιλογή της, για την ιδέα και την τεχνογνωσία του θεσμού, που όχι μόνο τιμά το τοπικό ποδόσφαιρο, αλλά αναδεικνύει το άθλημα με όλη τη σημασία της λέξης. Να ευχαριστήσω τον Νίκο Συριγωνάκη και την Περιφέρεια Κρήτης που στηρίζει πάντα, αλλά και τις ομάδες που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση.Ελπίζουμε οι ομάδες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, μετά από πολλή δουλειά να βρεθούν κάποια στιγμή στο θεσμό. Να καλωσορίσω τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, που κάνουν όλη τη δουλειά για τον τόπο μας. Τους εκπροσώπους των συλλόγων που θα κάνουν πράξη τα σχέδια για την οργάνωση, η οποία θα είναι επιπέδου Super League και πάνω. Μάλιστα έχουμε την τιμή, ο συνεργάτης της κ. Σπύρος Κοκολάκης να είναι Αρκαλοχωρίτης. Ζητούμενο μας είναι η ασφάλεια και η άψογη διοργάνωση, την οποία μπορούμε να τη μεταφέρουμε και σε άλλες διοργανώσεις. Εύχομαι τα καλύτερα. Ο θεσμός είναι ο μεγαλύτερος σε ερασιτεχνικό επίπεδο στο Νομό μας. Να κάνουμε μία καλή διοργάνωση, ακόμα καλύτερη, από τις προηγούμενες».

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ