Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας «Από το σκοτάδι… στο φως» της Εύας Καπελλάκη – Κοντού

Petite Perle 300×250

Η έκθεση φωτογραφίας «Από το σκοτάδι …στο φως» της Εύας Καπελλάκη – Κοντού με την εικαστική παρέμβαση του π. Αρσενίου Προκοπάκη εγκαινιάστηκε  την Τρίτη 23 Απριλίου στο Πατάρι του Βιβλιοπωλείου της Βικελαίας Βιβλιοθήκης Ηρακλείου. Η διάρκεια της έκθεσης είναι έως το Σάββατο  4 Μαΐου.

Λίγα λόγια για την έκθεση;

Πλησιάζει το Άγιο Πάσχα και η ανθρωπότητα βρίσκεται σε συνεχή αναστάτωση, σε διαρκή αναζήτηση επαναπροσδιορισμού της ταυτότητάς της.  Σε όλες τις γωνιές του πλανήτη ο πόλεμος καραδοκεί, γιατί η ειρήνη αδυνατεί να επικρατήσει. Ημέρες δύσκολες ενόψει του Πάσχα… Ο άνθρωπος θέλει, αναζητεί αδιάκοπα να βρει τη ειρήνη εντός του, να προχωρήσει τα βήματά του ανηφορίζοντας τον προσωπικό του Γολγοθά για να φτάσει ως την Ανάσταση.

«Από το σκοτάδι … στο φως», από την αναζήτηση και τη δύσκολη πορεία ως την ανάσταση της ψυχής ο άνθρωπος προσπαθεί, φωνάζει μέσα του άλλο δεν αντέχει και το μόνο που του μένει είναι ν' αγκαλιάσει το φως, εκείνο για το οποίο διψάει η ψυχή του για να συνεχίσει την πορεία του.

Διάρκεια έκθεσης: Τρίτη 23 Απριλίου  – Σάββατο 4 Μαΐου 2024. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο 09:00 – 14:30 Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 09:00 – 14:30 & 17:30 – 20:30. Κυριακές και αργίες κλειστά. Είσοδος Ελεύθερη 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ