Δράση φύτευσης αρωματικών φυτών από το Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων Ροδιάς (φώτο)

Petite Perle 300×250

Ευχαριστήριο από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ροδιάς:

Ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων Ροδιάς με ανάρτηση του ευχαριστεί  τον Δήμο Μαλεβιζίου, την κ. Μαρίνα Βογιατζή, τον κ.  Σαλούστρο Άρη, τον κ. Φάνη Κοκκινάκη και τον κ. Μενέλαο Σκουλούδη για την παρουσία τους, τη βοήθειά τους και την προμήθεια εξοπλισμού, στην σημερινή  δράση φύτευση αρωματικών φυτών.

Ευχαριστούν επίσης τον Αντιπρύτανη Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Αν. Καθηγητή Νικόλαο Βιδάκη, τον Προϊστάμενο Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών ΕΛΜΕΠΑ & Αν/τή Προϊστάμενο Δ/νσης Αγροκτήματος Χαράλαμπο Κουτρούλη και την Προϊσταμένη Τμήματος Φυτικής Παραγωγής Δ/νσης Αγροκτήματος Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Δρ. Ειρήνη Χριστοφορίδη για την προμήθεια ΄καλλωπιστικών και αρωματικών φυτών, την υπόδειξη των θέσεων φύτευσης, καθώς και για την παρουσία τους

Ευχαριστούν τον Πατήρ Γεώργιο Δαμιανάκη, το Διευθυντή Κ. Ιωάννη Βλαχάκη ,τις δασκάλες και τους δασκάλους  και την κ. Θεονύμφη Στρατάκη για τη βοήθειά τους, καθώς και την Ζωγράφο  Δέσποινα Λεβεντάκη για την υπέροχη ζωγραφιά που έκανε στο σχολείο  για να φτιάχνει η διάθεση των παιδιών  κάθε πρωί. Τα παιδιά έμαθαν να φυτεύουν, υιοθέτησαν και ονόμασαν τα φυτά τους και ανάλαβαν να τα ποτίζουν και να τα φροντίζουν.

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ