ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γ. Καλλιάνου διέταξε η διοίκηση του Αττικού – Ο Κούγιας αναλαμβάνει την υπόθεση

Petite Perle 300×250

ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου διέταξε ο διοικητής του Αττικού Νοσοκομείου.

Ο πατέρας του κ. Καλλιάνου έχασε τη ζωή του σήμερα (25/4) το πρωί στο Αττικό ενώ χθες ο Γιάννης Καλλιάνος είπε ότι θα έπρεπε ο πατέρας του να έχει οδηγηθεί σε ΜΕΘ αρκετές ώρες πριν αποφασίσουν οι γιατροί ότι αυτό έπρεπε να γίνει. Επικαλέστηκε μάλιστα τον αδερφό του που είναι γιατρός.

Από την πλευρά τους οι γιατροί τόνισαν ότι υπάρχουν πρωτόκολλα για αυτό κι αφού δεν ήταν διασωληνωμένος ο πατέρας του δεν θα μπορούσε να μπει στη ΜΕΘ.

Για τη διερεύνηση όλων των συνθηκών νοσηλείας του περιστατικού από την ημέρα της εισαγωγής του έως σήμερα, η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης».

Νομικά κινείται η οικογένεια

Στο μεταξύ, σε ανακοίνωσή από το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια αναφέρεται:

"Ο κος Γιάννης Καλλιάνος, η μητέρα του και ο αδελφός του ανέθεσαν στον επικεφαλής του γραφείου μας κο Αλέξιο Κούγια την νομική τους εκπροσώπηση στην υπόθεση που έχει δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες από τον κο Γιάννη Καλλιάνο και αφορά τις συνθήκες νοσηλείας και τις ιατρικές επιλογές γιατρών γνωστού νοσοκομείου της Αθήνας, όπου νοσηλεύτηκε ο πατέρας του και μετά από μια σειρά ακρωτηριασμών, ενώ αρχικά οι γιατροί του νοσοκομείου τον είχαν διαβεβαιώσει ότι η κατάσταση της υγείας του πατέρα του ήταν τέτοια που δεν κινδύνευε η ζωή του σε καμία περίπτωση, τελικώς υπέστη ανακοπή, ακολούθως περιήλθε σε κωματώδη κατάσταση και σήμερα έχασε την ζωή του.
Το δικηγορικό μας γραφείο με τους συνεργάτες του και τη βοήθεια ειδικών ιατροδικαστών, αφού λάβουμε στην κατοχή μας τον ιατρικό φάκελο τον οποίον θα μελετήσουν οι επιστημονικοί συνεργάτες μας θα προχωρήσουμε στις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες κατά όλων των υπευθύνων".

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ